Ramazan Bayramı'na Doğru - Son Dakika
Yerel

Ramazan Bayramı'na Doğru

Ramazan Bayramı\'na Doğru

Yenice Kaymakamı Murat ve Belediye Başkanı Çaylı, mesaj yayımladı.

26.07.2014 14:09

Yenice Kaymakamı Oğuz Cem Murat ve Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Murat, mesajında, dini bayramların ortak değerler çerçevesinde, insanları birbirine yakınlaştıran, milletin birlikte yaşama ve aydınlık bir geleceği bir arada kucaklama arzusunu tazeleyen özel günler olduğunu belirtti.

Kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların unutulduğu, kaynaşma ve birlik olma duygusunun perçinlendiği bu günlerin milletimiz geleneği ve inancında müstesna bir yere sahip olduğunu anlatan Murat, İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Çaylı ise  Ramazan Bayramı'nın tüm İslam dünyası için hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Dünya'nın farklı coğrafyalarındaki Müslüman dünyasında kan akmaya devam ettiğini bildiren Çaylı, şunları kaydetti:

" Gazze'deki katliamı ve dünyanın dört bir köşesinde Müslümanlara karşı yapılan katliam, işkence, zulüm ve insanlık dışı tutum ve davranışları nefretle kınıyorum. Bu zulüm, bu işkence, bu katliam son bulmalıdır. Dünya, bu insanlık dışı tutum ve davranışa seyirci kalmamalıdır. Bütün benliğimizle, kalbi duygu ve dualarımızla Müslüman kardeşlerimizin yanındayız. Tüm hemşehrilerimin ve bütün İslam aleminin bayramını kutluyorum." - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ramazan Bayramı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement