Ramazan eğlencesindeki gösteri nefesleri kesti - Son Dakika
Yerel

Ramazan eğlencesindeki gösteri nefesleri kesti

Ramazan eğlencesindeki gösteri nefesleri kesti

Konya'nın Akşehir İlçe Belediyesi mübarek Ramazan Ayı'nın daha da coşkulu geçmesi için "Akşehir'de Ramazan Bir Başkadır" başlığı ile düzenlediği programlar çerçevesinde hafta sonu iftar sonrasında geleneksel Ramazan eğlenceleri programlarını sürdürüyor.

17.04.2022 13:23  Güncelleme: 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Akşehir İlçe Belediyesi mübarek Ramazan Ayı'nın daha da coşkulu geçmesi için "Akşehir'de Ramazan Bir Başkadır" başlığı ile düzenlediği programlar çerçevesinde hafta sonu iftar sonrasında geleneksel Ramazan eğlenceleri programlarını sürdürüyor.

Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen etkinliklerde yer alan sihirbaz gösterisi vatandaşlar ve çocuklar tarafından büyük bir ilgiyle izlendi. Etkinliklerde Karagöz - Hacivat, Tuzsuz Deli Bekir ve İbiş, Meddah gösterileri de yer aldı. Bu haftaki etkinliklerde yer alan sihirbaz gösterisinde uçan sehpa gösterisi ile kafaya kılıç sokma gösterileri izleyenlerin adeta nefeslerini kesti. Yine sihirbaz tarafından yapılan baloncuk gösterisi de özellikle çocukların keyifli dakikalar geçirmesini sağladı. Programında çocukları ve etkinliğe katılan vatandaşları da şovuna dahil eden sihirbaz, onlarla birlikte gösteriler yaptı. Sihirbazın gösterilerine katılan çocuklara ve vatandaşlara, Akşehir Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler de verildi. Programlarda çocuklar için sandalye kapma yarışması ve dans gösterileri de yapılırken katılımcılara pamuk şeker ve patlamış mısır ikramı da yapıldı.

Programı Akşehirli miniklerle birlikte izleyen Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, gösteri esnasında yaptığı konuşmada bu tür etkinlikleri devam ettireceklerini belirterek, özellikle çocuklarda Ramazan bilincini oluşturmak ve eski güzel Ramazan geleneğini yaşatmak adına bu tür programların önemine dikkat çekti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ramazan eğlencesindeki gösteri nefesleri kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement