Ramazan Şenlikleri'nde Yörük Gecesi - Son Dakika
Yerel

Ramazan Şenlikleri'nde Yörük Gecesi

Ramazan Şenlikleri\'nde Yörük Gecesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan Şenlikleri'nde Yörük Gecesi düzenlendi.

01.08.2012 16:28

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan Şenlikleri'nde Yörük Gecesi düzenlendi. Gecede deveye binme fırsatı bulan vatandaşlar, yöresel türkülerle unutulmaz bir Ramazan gecesi yaşadı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'nın düzenlediği Ramazan Şenlikleri, coşku içinde sürüyor. Karaaliaoğlu Parkı orta miradorda gerçekleştirilen şenlikleri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Öcal, Yörükler Derneği Başkanı Abdullah Duman da izledi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği şenliklerde Yörükler Derneği Gecesi düzenlendi.

Büyükşehir Belediye Bandosu'nun mini bir konser verdiği gecede, yöresel sanatçılar sahne aldı. Halk oyunları ekibinin gösterisi izleyenlerden alkış aldı. Musa Taş'ın sahne aldığı gecede Antalyalılar unutulmaz bir Ramazan gecesi yaşadı. Vatandaşlar, Musa Taş'ın söylediği şarkılarla coştu. Yörük kültürünün yaşatıldığı şenliğe gelenler, Karaalioğlu Parkı'nda deveye ve eşeğe binme fırsatı buldu.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Öcal, Ramazan ayında vatandaşların güzel vakit geçirmeleri için bu etkinlikleri düzenlediklerini belirterek, "İftar ve eğlence programlarıyla vatandaşlarımızın iyi vakit geçirmesini istiyoruz. Her gün farklı etkinliklerle Ramazan ayını birlikte yaşıyoruz" dedi.

Yörükler Derneği Başkanı Abdullah Duman, güzel bir Akdeniz akşamında Yörük kültürüne böyle bir geceyi ayırdıkları için Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. Ramazan Şenlikleri kapsamında 3 Ağustos'ta 'Eşref Vakti' konseri gerçekleştirilecek. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ramazan Şenlikleri'nde Yörük Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement