Rektör Çakar'dan Başkan Yiğit'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Rektör Çakar'dan Başkan Yiğit'e Ziyaret

Rektör Çakar\'dan Başkan Yiğit\'e Ziyaret

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar beraberinde Düzce Üniversitesi Genel Sekreteri Hasan Sadi Ateş ile birlikte Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit’i makamında ziyaret ettiler.

11.11.2015 12:54

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar beraberinde Düzce Üniversitesi Genel Sekreteri Hasan Sadi Ateş ile birlikte Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit'i makamında ziyaret ettiler. Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, Rektör Nigar Damircan Çakar'ı çiçeklerle karşıladı ve günün anısına plaket verdi. Başkan Yiğit ayrıca ilçenin doğal ürünlerinden oluşan hediye paketi takdim etti.

Başkan Yiğit'in bu jesti karşısında son derece duygulanan Rektör Nigar Demircan Çakar "Kendimi adeta evimde hissediyorum" diyerek Başkan Yiğit'in misafirperverliğine ve sıcakkanlılığına teşekkür etti. İlçede yapılan çalışmalardan dolayı da Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit'i kutlayan Rektör Çakar "Yığılca bu çalışmalarla Türkiye'nin örnek bir İlçesi olacak birde buna eşsiz coğrafyası eklenince bambaşka bir Yığılca olacak. Yığılca insanı çalışkan ve sıcakkanlı" dedi.

Başkan Yiğit'te "Bu tür beraberliklerin güzel sonuçlar doğuracağından hiç şüphem yok. Rektör hocam Düzce sınırlarını aşan bir kariyeri ile Ülkemizin örnek kişilerinden. Üniversitesi de hem Ülkeye hem de Düzce'ye değer katan bir Üniversite. Genel Sekreterimiz Hasan Sadi Ateş de Yığılca'mızda doğmuş

İlköğrenim tahsisini İlçemizde yapmış Yığılca'mızın bir gururu. Bugün bu ziyaretin Yığılca için ve şahsım için çok anlamlı bir ziyaret olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

Ziyaretin ardından hep birlikte belediye binası ve bazı bölgelerde ileriki çalışmalara ışık tutacak incelemelerde bulunuldu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rektör Çakar'dan Başkan Yiğit'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement