Rektör Gönüllü'den Agc'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Rektör Gönüllü'den Agc'ye Ziyaret

Rektör Gönüllü\'den Agc\'ye Ziyaret

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü ve Rektör Danışmanı Öğretim Görevlisi Recep Köse, Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ettiler.

23.09.2014 16:39

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü ve Rektör Danışmanı Öğretim Görevlisi Recep Köse, Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ettiler.

Adıyaman Üniversitesi'nde Vakıf kurma çalışmaları olduklarını dile getiren Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Cemiyet Başkanı Zeki Dişkaya ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek, vakıf ilgili fikir alış verişinde bulundular.

Vakıf Kurucu Başkanı ve Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü cemiyet ziyaretinde yaptığı açıklamada, "Adıyaman Gazeteciler Cemiyet'imizin değerli Başkanı Zeki Dişkaya ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldik. Vakıf sadece Adıyaman Üniversitesi için değil bütün bir ilimiz için fırsattır. Vakıf kurulduktan sonra okul öncesi eğitim kurumları, ilkokullar, ortaokullar, meslek yüksek okulları, üniversiteler, araştırma kurumları kurmak, yurt içinde ve yurt dışında burslar vermek, var olan tesislerin tadilat, ilavelerini ve bakımlarını yapmak ve yardımcı olmaktır. Vakıf ekibimiz ile birlikte çok üstün başarılara imza atarak, Türkiye'ye örnek olacağız" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Adıyaman Gazeteciler Cemiyet'i Başkanı Zeki Dişkaya ise, "Adıyaman Üniversitesi'nin kurulmasıyla birlikte ilimize bir hareket ve canlılık gelmiştir. Sekiz yıllık bir geçmişi olan üniversitemizin her geçen gün kat ve kat hızla büyüyerek gelişmekte olduğunu görüyoruz. Şuan da ilimizde sekiz bine yakın öğrenci olduğunu bu öğrencilerin Adıyaman'ımıza sosyal ve ekonomik gelişmesine katkı sunacağını düşünüyorum" dedi.

Dişkaya, "Vakfın kurulması aşamasında gövdemizi ortaya koyarak, elimizden gelen her türlü gayreti göstermek boynumuzun borcudur. Böyle güzide oluşumun kurulmasında emeği geçen, Sayın Rektörümüzü, öğretim üyelerimizi ve üniversite çalışanlarını takdir ediyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement