Rize Kent Konseyi Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Rize Kent Konseyi Toplantısı

Rize Kent Konseyi Toplantısı

Rize Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısı yapıldı.

05.07.2014 11:26

Rize Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısı yapıldığı bildirildi.

Rize Kent Konseyinden yapılan yazılı açıklamada, Ebruli Yaşam ve Sanat Derneğinde yapılan yürütme kurulu toplantısına, Kent Konseyi Başkanı Metin Topçu, üyeler Abdullah Oğuz Hut, Emel Kuk, Dilek Kansız, Mustafa Yılmaz, Murat Yazıcı, Nagihan Kaynak, Sadullah Köse, Tuncay Maşrabacı, Ümit Deniz, Vedat Aydın ile Muhittin Sandıkçı'nın katıldığı ifade edildi.

Açıklamada, Kent Konseyi Başkanı Metin Topçu'nun Kent Konseyi'nin amacının kentin eğitim, kültür, sanat, sosyal, ticaret ve sanayi hayatının canlanması için üzerine düşeni yapmak olduğu belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Amacımız yeni projeler üretmek ve proje için stratejiler geliştirmektir. Bunun için yöneticiler ile sürekli bilgi alışverişinde bulunacağız. Kentlilik bilincinin gelişmesi için bireyler arasındaki sosyal etkileşimleri güçlendirecek ve toplumsal bütünleşmeyi sağlayacak düzenlemeleri yapmak amacıyla kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları, üniversite temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ile halkımızla iş birliği yapacağız. Rize'yi daha ileriye taşıma ve ortak paydada hareket eden kent gönüllülerinin buluştuğu bir ortam oluşturmayı hedefliyoruz. Burada her kararı medeni bir tartışma ortamında alacağız. Tartışarak zenginleşebiliriz. Birbirimizi ikna etmeyi burada öğreneceğiz. Diyaloğun bir zenginlik olduğuna inanacağız. Sınırları daraltan değil katkı sunmaya gelen herkesi kucaklayan bir anlayışla hareket edeceğiz. Katkı sunmaya gelen gönüllü insanları takdir edeceğiz. Rize için herkesin yapılabilecek bir şeyi olduğuna inanıyorum. Bu nedenle 'ben' değil 'biz' diyeceğiz. Samimi bir çaba ile Rize için ortak bir akıl oluştururken herkesin düşüncesine saygılı olacağız. Her türlü görüşe tahammül edebilen faklı görüş ve duruşların bir zenginlik olduğuna inanmalıyız. İnsanların düşünce ve inançları ile bir değer olduğuna inanmalıyız."

Açıklamada, yürütme kurulu üyelerinin çalışma planı üzerinde görüşlerinin alındığı, Rize Kent Konseyi meclisleri ve çalışma gruplarının yenilenmesi için gerekli hazırlıkların yapılmasının kararlaştırıldığı vurgulandı. - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Rize Kent Konseyi Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement