Rotaryenlerden Polise Destek - Son Dakika
Yerel

Rotaryenlerden Polise Destek

Rotaryenlerden Polise Destek

Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü Başkanı Hasan Öztürk ve üyeler polislere karanfil dağıttı.

13.12.2016 17:05

Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü Başkanı Hasan Öztürk ve üyeler polislere karanfil dağıttı.

İstanbul'da terör örgütü tarafından gerçekleştirilen bombalı saldırıda çoğunluğu polis 44 kişinin şehit olduğu olay sonrası toplumun her kesiminden polislere destek geliyor.

Başkan Hasan Öztürk ve üyeler Adıyaman Emniyet Müdürlüğüne giderek polislere karanfil dağıtarak göreve yeni başlayan Emniyet Müdürü Metin Alper'e taziyelerini iletti.

Hasan Öztürk terör saldırılarını lanetlediğini belirterek, Emniyet Müdürü Metin Alper'e şehit olan polisler için başsağlığı diledi.

Türk Polisine ve askerine her zaman desteğe hazır olduklarını belirten Başkan Öztürk, "Emniyet güçlerimize karşı yapılan hain saldırı hepimizi derinden üzmüştür. Türk Milleti bunun üstesinden gelecektir. Allah Devletimize zeval vermesin. Bizler canımızın ve malımızın her zaman korunmasında üstün başarı gösteren polis memurlarımızın her zaman yanındayız " diye konuştu.

Emniyet Müdürü Metin Alper ise, polis teşkilatına karşı göstermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ederek, "Bizler bu vatan ve millet için görev yapıyoruz. Halkımızın desteği ve ilgisi bizleri her zaman motive ederek görevi başındaki tüm polis kardeşlerimize güç vermektedir" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rotaryenlerden Polise Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement