Saadet Partisi Tso'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Saadet Partisi Tso'ya Ziyaret

Saadet Partisi Tso\'ya Ziyaret

Saadet Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Birkan Mertol ve Saadet Partisi Düzce İl Teşkilatı Düzce Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

20.03.2014 10:20

Saadet Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Birkan Mertol ve Saadet Partisi Düzce İl Teşkilatı Düzce Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Ziyarette Düzce TSO Başkan Yardımcıları Mehmet Danışmaz ve Murat Öz, Yönetim Kurulu Üyeleri Ekrem Gökçe, Hayati Eğilmez ve Ömer Hacıislamoğlu ile Meclis Üyesi Ümit Ülgen hazır bulundu.

Toplantıda konuşan Düzce TSO Başkan Yardımcısı Mehmet Danışmaz, oda olarak gerçekleştirilen bazı projeleri Saadet Partisi yetkililerine aktardı. Danışmaz, önemli derecede aşama kaydedilen UR-GE projesi, AB Projeleriyle ilgili yapılan çalışmalar, yabancı diplomatlarla yapılan görüşmeler vize kolaylığı çalışmaları hakkında bilgiler paylaştı. Üyelerin dış seyahatlerde sorun yaşamaması için başta İtalya olmak üzere birçok yabancı ülke diplomatlarıyla toplantılar yaptıklarını söyleyen Danışmaz, "İtalya Başkonsolosu Düzce'ye geldi. İtalyanlarla iş yapan firmalarımızla görüştürdük, ziyaretler yaptık. Aynı şekilde Danimarka Büyükelçisi ve Güney Kore Büyükelçisi ile de görüşmeler yaptık. Bu görüşmelerde amacımız üyelerimizin iş ve turistik seyahatlerde daha az prosedürle uğraşmalarını sağlamaktı. Bunda da önemli gelişmeler elde ettik. UR-GE konusunda ise önemli çalışmalar yaptık. İlimizin önemli sektörlerinden Orman Ürünleri sektöründe kümelenme çalışmaları yaparak UR-GE başvurusunda bulunduk. Birinci aşamayı geçen projemiz önümüzdeki günlerde tamamlanacak ve bu alanda önemli bir başarı sağlamış olacağız" şeklinde konuştu.

Saadet Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Birkan Mertol da kendi projelerinden bahsetti. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saadet Partisi Tso'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement