Sağlık Müdürü Süleyman'dan 112 Acil İstasyonuna Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sağlık Müdürü Süleyman'dan 112 Acil İstasyonuna Ziyaret

Trabzon İl Sağlık Müdürü Kemal Süleyman, Akçaabat ilçesinde yeni hizmete sunulan 3 nolu 112 istasyonunu ziyaret etti.

07.01.2016 16:37

Trabzon İl Sağlık Müdürü Kemal Süleyman, Akçaabat ilçesinde yeni hizmete sunulan 3 nolu 112 istasyonunu ziyaret etti.

Süleyman, ziyarette yaptığı konuşmada, hastane öncesi acil sağlık hizmetlerini önemsediklerini belirterek, "Hastane öncesi acil sağlık hizmetlerini çok önemsiyoruz. Vatandaşlarımıza en kısa sürede en etkili şekilde hizmet vermek amacındayız. 3 nolu 112 istasyonumuzla da bunu sağlamak istiyoruz. 3 nolu 112 istasyonumuz, bulunduğu konum itibarıyla çok hassas bir yerde. Gerek Akçaabat'a gerekse Düzköy'e en kolay ulaşım noktasındadır" dedi.

Trabzon genelinde 112 Acil Sağlık İstasyon sayısının 31'e ulaştığını ifade eden Süleyman, "110 binin üzerinde nüfusa sahip Akçaabat'ta, Söğütlü ve şehir merkezinde 2 istasyonumuz faaliyetteydi, şimdi 3. acil sağlık istasyonumuzu halkımızın hizmetine sunduk.112 ekiplerimiz, 24 saat sağlık hizmeti vermektedir. 112 acil sağlık istasyonumuz hava ambulansı ve motorize ekibimizle birlikte 31 istasyona ulaştı. 112 istasyonlarımızda toplam 480 sağlık personeli ile 24 saat hizmet vermekteyiz" diye konuştu.

Ziyarette, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Mustafa Dereli,  Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Serdar Küçük,  İl Ambulans Servisi Başhekimi Eray Uslu ile Akçaabat İlçe Sağlık Müdürü Alper Kalkışım da hazır bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sağlık Müdürü Süleyman'dan 112 Acil İstasyonuna Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement