TÜMSİAD'tan Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

TÜMSİAD'tan Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu'na Ziyaret

TÜMSİAD\'tan Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu\'na Ziyaret

TÜMSİAD Gaziantep Şube Başkanı Cuma Çekici ve yönetim kurulu üyeleri, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nu ziyaret etti.

08.05.2014 16:01  Güncelleme: 16:04

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD)  Gaziantep Şube Başkanı Cuma Çekici ve yönetim kurulu üyeleri Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nu ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Tahmazoğlu, TÜMSİAD'ı yaptığı çalışmalardan dolayı kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

Çekici de derneğin yaptığı faaliyetler ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yaklaşık üç yıldır Avrupa KOBİ birincisi olduklarını belirten Çekici, "Biz her zaman KOBİ'lerin yanındayız. Kazandığımız Avrupa birinciliği ile de bunu gösterdik. Sonraki yıllarda da hep bu hedefte olacağız. Hızla büyüyen bir derneğiz. Avrupa'da 22 şubemiz oldu. Türkiye'de de şube sayımız hızla artıyor" değerlendirmesini yaptı.

Konuşmaların Tahmazoğlu Çekici'ye plaket takdim etti.

İMO ziyareti

Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç ve yönetim kurul üyeleri, Tahmazoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kentsel dönüşüm konusunda büyük bir yol katettiklerini vurgulaya Tahmazoğlu, yeni alanlarda kentsel dönüşüme devam edeceklerini belirtti.

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç de kenti ilgilendiren her türlü çalışmaya destek vermeye hazır olduklarına dikkati çekti.

Kentsel dönüşümde kent ile yaşam kültürü ve yeniden dönüşüme gerek kalmayacak şekilde yapılması gerektiğinin altını çizen Meriç, "Önemli olan projenin uzun vadede  tüm kentin yaşam kalitesini yükseltmesi ve doğru olmasıdır" ifadelerini kullandı. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel TÜMSİAD'tan Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement