Şahinbey Voleybol Arığ'a Emanet - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Voleybol Arığ'a Emanet

Şahinbey Voleybol Arığ\'a Emanet

Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Takımı’nda bir süredir boş olan Baş Antrenör koltuğuna Galatasaray Alt Yapı Sorumlusu Ahmet Reşat Arığ oturdu.

23.02.2015 16:32

Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Takımı'nda bir süredir boş olan Baş Antrenör koltuğuna Galatasaray Alt Yapı Sorumlusu Ahmet Reşat Arığ oturdu.

Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Takımı'nda, bir süre önce Şükrü Çobanoğlu'nun takımdan ayrılmasıyla boşalan Baş Antrenör koltuğuna, Galatasaray Altyapı Sorumlusu Ahmet Reşat Arığ getirildi. Önceki gün yapılan imza törenine, Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, Ahmet Reşat Arığ ve takım menajerleri katıldı.

Başkan Güzel, Arığ'ın geçmişte çok büyük başarılara imza attığını dile getirdi. Tecrübeli teknik adamı yapılan sözleşmeyle renklerine kattıklarını ifade eden Başkan Güzel, "Hocamızın takımımızı layık olduğu yere taşıyacağına inanıyorum. 1'inci lige yeni çıkan ve bölgeyi temsil eden bir takımız. Hedeflerimiz arazında ligde kalmak var. Yeni hocamızla lige devam ederek, başarılar elde etmek istiyoruz" diye konuştu.

Baş Antrenör Arığ ise, takımı hakettiği yere getirmek için çalışacağını söyledi. Arığ, "Gazi şehre hizmet etme yolunda önümü açtıkları için başta yönetim kurulu olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederdim. Şahinbey Voleybol Takımının hak ettiği yerde olmadığına inanıyorum. Kalan kısa zamanda takımın ligde kalması ve üst sıralara yükselmesi için elimden geleni yapacağım" dedi.

Konuşmaların ardından Güzel ve Arığ arasında sözleşme imzalandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey Voleybol Arığ'a Emanet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement