Sahte DEDAŞ'çılara Dikkat! - Son Dakika
Yerel

Sahte DEDAŞ'çılara Dikkat!

Sahte DEDAŞ\'çılara Dikkat!

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş (DEDAŞ) Batman İl Müdürü Murat Dursun, vatandaşları, kurumun adını kullanan dolandırıcılara karşı uyardı.

15.08.2014 09:55

DEDAŞ adına para talep eden şahıslara itibar edilmemesini isteyen İl Müdürü Dursun, "DEDAŞ'ın ev ve işyerlerinden para alma, para toplama, para karşılığı iş yapma gibi bir uygulaması yoktur. Vatandaşlarımız, DEDAŞ'ın adını kullanarak kendilerinden para isteyen şahısları polise ihbar etsin" dedi.

'KAÇAĞI YAKALANAN VATANDAŞLARI HEDEF ALIYORLAR'

Batman'da bazı şahısların kendilerini DEDAŞ görevlisi olarak tanıtarak, 'kaçak elektrik kullanımını sistemden silme' veya 'sümenaltı etme' karşılığında, özellikle kaçak elektrik kullandığı için yakalanan abonelerden para talep ettiği yönünde şikayetlerin olduğunu da ifade eden Dursun, şöyle konuştu: "Bu konuyla alakalı daha önce de açıklamalarımız ve uyarılarımız oldu. DEDAŞ olarak, sahada yani ev ve işyerlerinde para toplama gibi bir uygulamamız yoktur. Dolandırıcılar, kaçak elektrik kullanımından ötürü haklarında tutanak tutulan vatandaşlarımızı tespit ederek, onları kandırmaya çalışıyorlar. Tespiti yapılmış ve tutanağa geçmiş kaçak elektrik konusunda kimsenin bir tasarrufu olamaz. 'Kaçak elektrik borcunuzu sileceğim ama şu kadar para istiyorum' diyen şahıslar açık söylüyorum dolandırıcıdır. Vatandaşlarımız bunu böyle algılamalı ve mağdur olmamaları için kendilerinden para talep eden şahıslara itimat etmeyip, bu kişileri polise ihbar etmelidir" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Sahte DEDAŞ'çılara Dikkat! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement