Şair ve Yazarlar Sart'a Hayran Kaldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Şair ve Yazarlar Sart'a Hayran Kaldı

Şair ve Yazarlar Sart\'a Hayran Kaldı
22.03.2013 11:20  Güncelleme: 11:30

Salihli'de Bizim Ece Dergisi tarafından düzenlenen şiir şölenine katılmak için ilçeye gelen şair ve yazalar, Sart kasabasına hayran kaldı.

Salihli'de Bizim Ece Dergisi tarafından bu yıl 10.'su düzenlenen şiir şölenine katılmak için ilçeye gelen şair ve yazalar, Sart Kasabası'nda tarihi ve turistik yerleri gezme imkanı buldu.

Şair ve yazarlar, Lidya Krallığı'nın başkenti Sardes'de Gymnasıum, Hamam Külliyesi ve Mermer Avlu ile Artemis Tapınağı'nda incelemelerde bulundu. Sart Belediye Başkanı Ali Güngör, "Türkiye genelinde tanınan, bilinen yazar ve şairleri beldemizde misafir etmekten çok mutlu olduk. Sart, tarihi ve kültürü ile daima ön planda oldu. Sanatsal çalışmalara ev sahipliği yapan ilk Tiyatronun kurulduğu kent olması da Sart'a ayrı bir önem katıyor" dedi.

Bizim Ece Şiir Şöleni etkinliğinin mimarı olan Ahmet Otman ise, Belediye Başkanı Güngör'e Teşekkür Belgesi takdim etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şair ve Yazarlar Sart'a Hayran Kaldı - Son Dakika


Advertisement