Sakarya ve Kocaeli'de Sağanak - Son Dakika
Yerel

Sakarya ve Kocaeli'de Sağanak

Sakarya ve Kocaeli'de etkili olan sağanak, Sakarya ve Kocaeli'nin bazı ilçelerinde elektrik kesintisine neden oldu.

03.11.2012 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya ve Kocaeli'de etkili olan sağanak, Sakarya ve Kocaeli'nin bazı ilçelerinde elektrik kesintisine neden oldu.

Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ'den (SEDAŞ) alınan bilgiye göre, Gebze, İzmit ve Sakarya'da dün akşam saatlerinde aniden bastıran şiddetli yağmur ve fırtına ulaşımı aksatıp, enerji şebekesinde arızalara yol açtı.

Gebze'de yıldırım düşmeleri sonucu Çayırova'da akşam saatlerinde elektrik kesintisi meydana gelirken, Kocaeli'de şimşeklerin elektrik şebekesinin bazı bölgelerinde zarara yol açması da kesintilere yol açtı.

Gece saatlerinde gök gürültüsü ve şimşekle başlayan sağanak ve fırtınanın bölgede etkisini artırması nedeniyle Gebze, Darıçayırı ve Çayırova ilçelerinde hatlara düşen yıldırım 4 kez bölgede elektrik kesintisine neden oldu.

Sakarya'da ise fırtınanın etkili olduğu Yazılı Gürgen ve Çaybaşı'nda uzun süreli enerji kesintisine neden oldu ve kuvvetli rüzgarların, ağaçları devirmesi nedeniyle enerji nakil hatları da zarar gördü.

Adapazarı, Serdivan ve Erenler ilçelerinde bazı mahallere bir süre elektrik verilemezken, SEDAŞ ekipleri de kesintilerin giderilmesi için geniş çaplı çalışma başlattı.

Muhabir: Salih Eren

Yayıncı: Atakan Çelik - SAKARYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sakarya ve Kocaeli'de Sağanak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement