Sakin Kentte Korkutan Yangın - Son Dakika
Yerel

Sakin Kentte Korkutan Yangın

Sakin Kentte Korkutan Yangın

Muğla'nın 'Sakin Kent' unvanlı Akyaka Beldesinde, 2011 yaz sezonu başında hizmete açılan bir apart otel alevlere teslim oldu.

17.02.2012 16:02

Muğla'nın 'Sakin Kent' unvanlı Akyaka Beldesinde, 2011 yaz sezonu başında hizmete açılan bir apart otel alevlere teslim oldu.

Güneş enerjisi ısıtma kontağından çıktığı öne sürülen yangın 45 dakikada 8 itfaiye aracı tarafından kontrol altına alındı. 20 odası bulunan Apart otelde konaklama yapan öğrenciler kendilerini dışarı son anda attı.

Apart sahibi Nazım Yılmaz kalp rahatsızlığı nedeni ile Hollanda'ya tedavi için gittiği öğrenilirken, eşi Zeliha Yılmaz çaresizce söndürme çalışmalarını izledi. Apartın sigortası olmadığı öğrenildi.

İTFAİYE YETERSİZ KALDI

Akyaka Beldesinde çıkan Apart yangınına Muğla Belediyesi, Ula Belediyesi, Gökova Belediyesi, Akyaka Belediyesi, Akçapınar Belediyesi, Akyaka Orman İşletme ve Marmaris Belediyesi İtfaiye ekipleri müdahale etti.

Olay yerine gelen Akyaka Belediye Başkanı Ahmet Çalca, "Yangının tam olarak nasıl ne şekilde çıktığı şuan belli değil. Söndürme ve soğutma çalışmalarından sonra ekiplerimiz yangın çıkış sebebinin tespitini yapacak. Yangın rüzgarın da etkisi ile çatının yüzde ellisini kapladı ve komşu belde ve ilçeden takviye söndürme aracı istedik. Bu tür büyük yangınlarda Akyada Belediyesine ait itfaiye aracı yetersiz. Önümüzdeki dönem belediyemize köpüklü söndürme itfaiye aracı alınacak" şeklinde konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sakin Kentte Korkutan Yangın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement