Salihli AK Parti'de Sürpriz Aday Adayı - Son Dakika
Yerel

Salihli AK Parti'de Sürpriz Aday Adayı

Salihli AK Parti\'de Sürpriz Aday Adayı

Salihli ilçesinde 17 yıldır Veteriner Hekimlik yapan Ulvi Murat Tunca, 2014 yerel seçimlerinde Salihli Belediye Başkanlığına Ak Parti'den aday adayı olduğunu açıkladı.

16.07.2013 12:12

Salihli ilçesinde 17 yıldır Veteriner Hekimlik yapan Ulvi Murat Tunca, 2014 yerel seçimlerinde Salihli Belediye Başkanlığına Ak Parti'den aday adayı olduğunu açıkladı.

Aynı zamanda Manisa Süt Üreticileri Birlik Başkanı olan Tunca "Bu kutsal göreve talibim. Halkımın ve partimin hizmetindeyim" dedi.

Tunca "Bizim ismimiz Salihli Belediye Başkanlığı adaylığı konusunda en çok konuşulanlar arasında. Biz de bu konuyla ilgili gerek parti büyüklerimiz, gerekse siyasi akrabalarımızla istişareler yaptık. Yapılan görüşmeler neticesinde bir açıklama yapma gereği doğdu. Ulvi Murat Tunca olarak halkımın ve partimin hizmetindeyim. Ak Parti Türkiye'de birlik siyasetinin adıdır, milletimize hizmetin adresidir, diyen Ak Parti Salihli Belediye Başkan aday adayı Veteriner Hekim Ulvi Murat Tunca "Ak Parti Cumhuriyetimizin, Demokrasimizin ve Laikliğin teminatıdır. Çünkü ilçemiz sınırları içerisinde hepimiz bir aileyiz. Halkımızdan alacağımız gücü tekrar halkımıza hizmet için kullanacağız. Aday olmam halinde, Güçlü, tutarlı, kaynakların akılcı kullanımı, mali disiplin, saygın yönetim anlayışımızla Teşkilat ve Milletvekillerimizle birlikte Salihlimize hizmet etmenin haklı gururunu hep birlikte yaşayacağız" diye konuştu.

"SALİHLİ MARKA ŞEHİR OLACAK"

Salihli'yi bugün bulunduğu noktadan çok daha ileriye taşıyacağını vurgulayan Tunca "İnşallah 2014 tarihine kadar 25 mahalle, 70 köy ve 8 beldemizin tamamında Allah'ın izniyle ve arkadaşlarımızın çabasıyla sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız. Salihli'yi iktidar partisiyle buluşturacağız. Belediye bir yerel yönetim organı olarak sadece modern ve çağdaş şehirleşmede değil, ilçemizin her yönüyle gelişmesinde en büyük etkene sahiptir. Salihlimizin kültür, turizm, sanayi, tarım ve şehirleşme noktalarında önünün açılmasına şiddetle ihtiyacı vardır. Kısacası Salihlimizi her alanlarda marka şehri yapmak zorundayız" dedi.

Ak Parti'de Tunca'nın yanı sıra mevcut İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul'un da adı belediye başkan aday adaylığı için adı geçiyor. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salihli AK Parti'de Sürpriz Aday Adayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement