Sanayiciler Osb'nin İftar Yemeğinde Buluştu - Son Dakika
Yerel

Sanayiciler Osb'nin İftar Yemeğinde Buluştu

Sanayiciler Osb\'nin İftar Yemeğinde Buluştu

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nin geleneksel hale getirdiği iftar yemeği Turkuaz Restaurant'ta gerçekleşti.

26.07.2012 12:10

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nin geleneksel hale getirdiği iftar yemeği Turkuaz Restaurant'ta gerçekleşti.

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeğine Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek, Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı, Vali Yardımcısı ve İl Genel Sekreteri Mustafa Yel, Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Çorlu Kaymakamı Ali Dursun, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali Tever, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce, AK Parti Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyesi Suat Yazı, MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, Bakış Gazetesi İmtiyaz Sahibi Murat Öge, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Hüseyin Çolak, Belediye meclis Üyeleri ve çok sayıda sanayici katıldı.

İftar öncesi kısa bir konuşma yapan Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu, bölge sanayicisinin aynı iftar sofrasında bir araya gelmesinden mutluluk duyduğunu dile getirerek, bütün katılımcılara teşekkür etti. Açık havada gerçekleşen iftar programına katılanlar, yemekten sonra da uzun süre sohbet etme imkanı buldu.

Bu arada, iftar öncesi davetlileri kapıda karşılayan Çerkezköy Organize Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Çerkezköy Organize Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M.Gürdal Adal ve Yönetim Kurulu Üyeleri Selim Asael ile Saim Buyruk, iftarın ardından davetlileri yeniden kapıya kadar uğurladı.

26.07.2012 11: 50: 09

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sanayiciler Osb'nin İftar Yemeğinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement