Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce "2012 Ocak Ayı Değerlendirme" toplantısı düzenlendi.

03.01.2012 17:49

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce "2012 Ocak Ayı Değerlendirme" toplantısı düzenlendi.

Müdürlükten yapılan açıklamada Suruç Öğretmenevinde gerçekleştirilen Ocak ayı değerlendirme toplantısında, Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin, ilçe milli eğitim müdürleriyle bir araya gelerek eğitim mevcut durumu hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Şahin toplantıda yaptığı konuşma, çalışma konusunda ve disiplini yönünde öncelikle yöneticilerin personellerine örnek olması gerektiğini belirtti.

Okullaşma oranın kayıtlara göre değil, kayıtların fiziki durum ve eksiklerin giderilmesi konusunda uyarılarda bulunan Şahin şunları kaydetti:

" Şanlıurfa'yı her gün haberlerde izliyoruz. Şanlıurfa'nın haber olmadığı bir gün yoktur. Olumsuz haberlerle, cinayetlerle gündeme geliyor. Bu durumu düzeltmek şüphesiz eğitim kurumlarının işi. Öğrenci velilerinden başlanarak bilinçlendirme çalışmalarının yapılması ve öğrencilerin okula devam etmelerinin takip edilmesi her şeyden önce masamızdaki birinci görevimiz olmalıdır."

Şahin ve beraberindekiler toplantının ardından Mürşitpınar İlköğretim okulu öğrencilerinin hazırladığı 'Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım' sergisini gezerek projeler hakkında bilgi aldı.

- Siverek'te elektrik direklerinde onarım çalışması

Siverek DEDAŞ İşletme Müdürlüğünce, ilçenin bazı bölgelerinde elektrik tellerinde bakım ve onarım çalışması başlattı.

DEDAŞ İlçe Müdürü İbrahim Yüksekyayla yaptığı açıklamada, ilçe merkezinde ve köylerde aşırı elektrik tüketiminden dolayı elektrik tellerinde gevşeme meydana geldiğini bu nedenle elektrik kesintilerini azaltmak için çalışma başlattıklarını söyledi.

-SYDV mütevelli heyeti seçimi yapıldı

Siverek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli heyeti seçimi yapıldı.

Endüstri Teknik Meslek Lisesi toplantı salonunda gerçekleştirilen seçime merkez ve köy muhtarlarının katıldığı seçimde Yusuf Bozdağ, Murat Azimoğlu vakfın mütevelli heyetine seçildi.

Seçimin ardından SYDV Müdürü Cengiz Baydilli, mütevelli heyetine seçilen iki muhtara başarılar diledi.

- ŞANLIURFA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement