Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Şanlıurfa\'dan Kısa Kısa

Akçakalespor Nijeryalı forvet Stephen Francıs Orız'u kadrosuna kattı.

15.09.2013 11:32

Akçakalespor Nijeryalı forvet Stephen Francıs Orız'ı kadrosuna kattı.

Şanlıurfa Süper Amatör Ligi'nin güçlü ekiplerinden Akçakalespor, Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan'ın transfer masraflarını karşıladığı Nijeryalı forvet oyuncu Orız'ı kadrosuna kattı.

Kulüp Başkanı Bozan Yavuz, Teknik Direktör Mehmet Emin Önhan, altyapı antrenörü Ahmet Yıldık ve yeni transfer Orız Belediye Başkanı Ayhan'ı ziyaret ederek katkılarından dolayı teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ayhan ise belediye ve kendi şahsı olarak her zaman Akçakalespor'un yanında olacağını ve desteklerinin süreceğini kaydetti.

Vali Güvenç istişare toplantısına katıldı

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Kamu Şirket Personelleri (KAŞİP) Genel Merkezi tarafından düzenlenen istişare toplantısına katıldı.

Valilik basın bürosundan yapılan açıklamaya göre,  Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde KAŞİP Genel Merkezi tarafından istişare toplantısı düzenlendi.

Vali Güvenç, toplantıda, kamuda çalışan şirket personellerinin sorunlarından ve sıkıntılarından haberdar olduklarını kaydetti.

Değişen dünyada her insanın en iyi şartlarda yaşama ve çalışma hakkına sahip olması gerektiğini belirterek, "Herkes işine saygı duymalı, sahip olmalı, işinde en iyi olmalıdır. Bundan da taviz vermeyin" ifadelerini kullandı.

KAŞİP Genel Başkanı Hakan Aygün, Vali Güvenç'e işçiye verdiği destekten dolayı plaket verdi.

Toplantıya, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Hastane Başhekimi Abdülkadir Yetişgin ve işçiler katıldı. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement