Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Şanlıurfa\'dan Kısa Kısa

Şanlıurfa'daki elektrik kesintileri

09.12.2013 14:55

Vali vekili Ramazan Seçilmiş, elektrik kesintileri nedeniyle muhtarlarla görüştü.

Valilik basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Türkiye Muhtarlar Derneği Şube Başkanı İbrahim Halil Haktankaçmaz ve bazı muhtarlar Vali vekili Seçilmiş'i ziyaret etti. Seçilmiş, son günlerde yaşanan elektrik kesintilerin çözülmesi için çalıştıklarını belirtti.

Vatandaşlardan biraz daha sabırlı olmalarını isteyen Seçilmiş, söz konusu sıkıntıyı hafta sonu kentte bulunan Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile de görüştüklerini, bu sorunun giderilmesi için şirket yetkilileriyle mütabakata vardıklarını kaydetti.

Seçilmiş, vatandaşların hak arama özgürlüğünü olay çıkarmadan gerçekleştirmesi gerektiğini vurguladı.

Türkiye Muhtarlar Derneği Şube Başkanı Haktankaçmaz ise yaşanan sıkıntıların giderilmesi için yetkililerin çalıştığını, vatandaşların bu konuda biraz daha sabırlı olması gerektiğini ifade etti.

Kursiyerlere sağlık ve aile semineri

Şanlıurfa Belediyesince Süleymaniye Meslek Edindirme Merkezindeki kursiyerlere sağlık ve aile konusunda seminer verildi.

Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Türkiye Aile Sağlığı ve Planlaması Vakfı (TAPV) görevlisi  Eylem Karakay, Merkezde düzenlenen programda katılımcılara  çocuk ve ergenliğin tanımı, çocuk hakları, erken yaş evlilikleri, akraba evliliğinin yol açtığı sorunlar hakkında  bilgi verdi.

Seminere 80 kadın katıldı. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement