Saran Holdingden Van'a Spor Salonu - Son Dakika
Yerel

Saran Holdingden Van'a Spor Salonu

Saran Holdingden Van\'a Spor Salonu

Saran Holding'in eğitim ve spor konusundaki sosyal sorumluluk çalışmaları ışığında, Van'da inşa edilecek kapalı spor salonunun temeli atıldı.

03.05.2012 11:23

Saran Holding'in eğitim ve spor konusundaki sosyal sorumluluk çalışmaları ışığında, Van'da inşa edilecek kapalı spor salonunun temeli atıldı.

Yaşanan deprem sonrası 7 Aralık 2011 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı'nda düzenlenen törenle hayırsever işadamları bir protokol imzalamış ve Van'ın eğitimine destek sözü vermişlerdi. Saran Holding'in Atatürk Lisesi Bahçesinde yapacağı Van Saran Kapalı Spor Salonu'nun temeli atıldı. Van Saran Kapalı Spor Salonu'nun yapımı ile ilgili bilgi veren Van İl Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Sayılır, Van eğitimine destek vermek için eski Atatürk Anadolu Lisesi bahçesine Saran Holding tarafından bir kapalı spor salonu yapılacağını belirtti. Sayılır "Kapalı spor salonu öğrencilerimizin sosyal aktivite uygulamaları ve ders dışı etkinlikleri için bir ihtiyaç olup, öğrencilerin sosyal kimliklerinin gelişimleri için faydalı olacaktır. Öğrencilerimizin eğitim ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak için birçok protokol imzalandı. Bu protokollerden biri olan Saran Holding kapalı spor salonu yapım aşaması için çalışmalarını başlatmış oldu. Van eğitimine katkı sağlayan ve sağlayacak olan hayırseverlere Saran Holding nezdinde teşekkür ediyorum. Devletimizin ve hayırsever vatandaşlarımızın destekleri ile 2012-2013 eğitim-öğretim yılında ihtiyacımız olan okul ve derslik sayısına kavuşmuş olalım. İl dışında okumakta olan çocuklarımız önümüzdeki yıl tekrar şehirlerine dönmüş olacaklar. Onlar dönmeden eğitim ve eğitim yılı başlamadan yeni derslikleri ve okulları tamamlamamız gerekiyor.

Bu nedenle Van eğitimine yapılan bağışı çok önemsiyoruz" dedi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saran Holdingden Van'a Spor Salonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement