Saygı Öztürk, "Türkiye'de Tarikatlar Gerçeği" Söyleşisiyle Kadıköy'de - Son Dakika
Yerel

Saygı Öztürk, "Türkiye'de Tarikatlar Gerçeği" Söyleşisiyle Kadıköy'de

Saygı Öztürk, "Türkiye\'de Tarikatlar Gerçeği" Söyleşisiyle Kadıköy\'de

Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi'nin (CKM) bu haftaki söyleşi ve imza günü programının konuğu, araştırmacı, gazeteci, yazar Saygı Öztürk olacak. Öztürk, 7 Ocak Cumartesi günü saat 14.00’te 'Türkiye’de Tarikatlar Gerçeği' adlı söyleşide okurlarıyla bir araya gelecek.

05.01.2023 09:44  Güncelleme: 09:49

Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi'nin (CKM) bu haftaki söyleşi ve imza günü programının konuğu, araştırmacı, gazeteci, yazar Saygı Öztürk olacak. Öztürk, 7 Ocak Cumartesi günü saat 14.00'te 'Türkiye'de Tarikatlar Gerçeği' adlı söyleşide okurlarıyla bir araya gelecek.

Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi (CKM) usta yazarları okurlarıyla buluşturmaya devam ediyor. CKM'nin ocak programının ilk konuğu araştırmacı, gazeteci, yazar Saygı Öztürk olacak.

Menzil'e ve Buhara'ya giden, şeyhlerle, sofilerle konuşan Saygı Öztürk, söyleşisinde, Türkiye'nin yakın politik tarihine, ülkenin bugününü kaleme aldığı kitaplarıyla ışık tutacak ve söyleşinin ardından CKM giriş katta bulunan Kadıköy Belediyesi Kültür Yayınlarında kitaplarını okurları için imzalayacak.

Katılımın ücretsiz olduğu Türkiye'de Tarikatlar Gerçeği söyleşisi ve imza günü, 7 Ocak Cumartesi günü saat 14.00'te CKM Büyük Salon'da gerçekleşecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Saygı Öztürk, 'Türkiye'de Tarikatlar Gerçeği' Söyleşisiyle Kadıköy'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement