Sdü'de Uluslararası Tıp Kongresi - Son Dakika
Yerel

Sdü'de Uluslararası Tıp Kongresi

Sdü\'de Uluslararası Tıp Kongresi

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi Bilimsel Düşünce Topluluğu tarafından düzenlenen 2.Uluslararası Tıp Öğrenci Kongresi başladı.

09.05.2014 17:18

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi Bilimsel Düşünce Topluluğu tarafından düzenlenen 2.Uluslararası Tıp Öğrenci Kongresi başladı.

Barida Otel'de gerçekleştirilen kongrenin açılış konuşmasını yapan Kongre Eş Başkanı Muhammet Emre Önder, kongrenin sevgiyi ve kardeşliği içinde barındıran önemli bir etkinlik olduğunu belirtirken, Kongre Başkanı Doç. Dr. Efkan Uz da Türkiye'nin dört bir yanından gelen akademisyen ve öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen kongrenin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Yorgancıgil ise, kongreyle öğrencilerin ortak bir hedef için çalışarak ortaya bir eser koyduklarını belirtti.

Türkiye'nin son yıllarda yeni gelişmeler yaşadığını dile getiren SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu da yaptığı konuşmada, "Son yıllarda bir yandan ekonomik, sosyal, teknolojik gelişmelere şahit olurken bir yandan da bireylerin yeniden özgüven kazanmak suretiyle yeni disiplinler ve farklı yaklaşımlar geliştirmekle ilgili yeni donanımlara yelken açtığını görüyoruz. Bugünkü öğrenci kongresinde de bunun örneklerini görebiliriz" diye konuştu. Prof.Dr. İbicioğlu, geleceğin mimarları olan gençlerin sadece Türkiye'nin geleceğini ilgilendiren yolda değil, dünyanın geleceğini de ilgilendiren yolda yürüdüklerini söyledi.

Isparta Valisi Vahdettin Özkan da insan sağlığını ilgilendiren uluslararası bir kongreye ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek SDÜ'nün Isparta için bir zenginlik olduğunu belirtti.

11 Mayıs Pazar günü sona erecek olan kongre panellerle devam ediyor. - ISPARTA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sdü'de Uluslararası Tıp Kongresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement