Sebze fiyatlarının düşüklüğü tüketiciye yarıyor.
Kış mevsiminden çıkılıp ilk bahara girilmesi nedeniyle sebze fiyatların düşük olduğu görülüyor. Malatya Sebze Meyve Pazarı'nda, domates, biber ve salatalık ile kabak'ın kilosu perakende satışta 1 TL civarında işlem görüyor.
Sebze Meyve Pazarı'nda esnaf olan Bekir Karadağ, kış mevsiminden çıkılıp ilk bahara girilmesi nedeniyle sebze fiyatların düşük olduğunu ifade ederek, "Yerli sebzeler çıkınca fiyatın daha da düşeceğini tahmin ediyoruz" ifadelerini kullandı.
"Domates, biber ve salatalık ile kabak'ın kilosu perakende satışta 1 TL civarında işlem görüyor" diyen Karadağ, sebze fiyatı düşük olunca satımın da fazla olduğunu kaydetti. - MALATYA
Son Dakika › Yerel › Sebzedeki Fiyat Düşüklüğü Tüketiciye Yarıyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.