Sedye Yerine Akülü Araba - Son Dakika
Son Dakika Logo

Sedye Yerine Akülü Araba

Sedye Yerine Akülü Araba
26.02.2016 17:35

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde faaliyet gösteren Özel İrmet Hastanesi, ameliyata girme korkusunu yenmesi için çocukları akülü arabayla ameliyathaneye götürüyor.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde faaliyet gösteren Özel İrmet Hastanesi, ameliyata girme korkusunu yenmesi için çocukları akülü arabayla ameliyathaneye götürüyor.

Tokat Devlet Hastanesi Çocuk Servisinin bu uygulama ile çocukların ameliyathaneye götürülmesi sürecini keyifli bir hale getirdiklerini gördüklerini belirten Özel İrmet Hastanesi Müdürü Alper Atasoy, "Aynı uygulamayı hastanemizde gerçekleştirmeye karar verdik. Amacımız çocukların ameliyata sedye ile götürülmesi sürecinde yaşadıkları korku ve endişeyi en aza indirmektir. Akülü oyuncak araba uygulaması ile çocukların ameliyathaneye gitme sürecini eğlenceli hale getirdik. Uygulamadan çocuklar kadar aileleri de çok memnun" dedi.

Akülü arabayı ilk olarak geniz eti ve bademcik ameliyatı geçirecek olan Gülşah-Can Kavak çiftinin oğlu 4 yaşındaki Emircan Kavak kullandı. Emircan, ameliyathaneye akülü arabanın üzerinde girdi. Ameliyat ise başarıyla tamamlandı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sedye Yerine Akülü Araba - Son Dakika


Advertisement