Şehir Tiyatrosu 6 Yaşında - Son Dakika
Yerel

Şehir Tiyatrosu 6 Yaşında

Şehir Tiyatrosu 6 Yaşında

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 6.yaşını, sanatçıların oyunlarda giydiği kostümlerden oluşan özel sergiyle kutladı.

04.01.2012 12:43

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 6. yaşını, sanatçıların oyunlarda giydiği kostümlerden oluşan özel sergiyle kutladı.

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun 6. yaşına özel olarak hazırlanan sergi, Tayyare Kültür Merkezi Sami Güner Sanat Galerisi'nde sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Danışmanı Ahmet Erdönmez, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Enver Karakoç, Kütüphane ve Müzeler Şube Müdürü Muhterem Çevik ve BİNTED Genel Müdürü Birgül Yıldız Günay'ın açılışını yaptığı sergide, birbirinden güzel ve renkli kostümler, sanatseverleri eğlenceli bir sanat yolculuğuna çıkardı.

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Ertan Akman, Şehir Tiyatrosu'nun 6. yılında en sevilen oyunların kostümlerini sergileyerek, sanatseverlere keyifli bir sürpriz yapmak istediklerini belirtti. Akman, Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehir Tiyatrosu 6 Yaşında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement