Şehit Ailelerinden Bso'ya Plaket - Son Dakika
Yerel

Şehit Ailelerinden Bso'ya Plaket

Şehit Ailelerinden Bso\'ya Plaket

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Balıkesir Şubesi Başkanı Haydar Filiz, Balıkesir Sanayi Odası Başkanı(BSO) İsmail Uğur’u ziyaret etti.

27.12.2016 16:21

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Balıkesir Şubesi Başkanı Haydar Filiz, Balıkesir Sanayi Odası Başkanı(BSO) İsmail Uğur'u ziyaret etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Balıkesir Şubesi Başkanı Haydar Filiz, derneğe sağladığı maddi manevi desteklerinden dolayı Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur'a teşekkür plaketi takdim etti. Her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanında olduklarını ifade eden BSO Başkanı İsmail Uğur, "Vatanımız için fedakarlıkta bulunan aziz şehitlerimiz, gazilerimiz ve emanetleri olan ailelerine şükranlarımızı kelimelerle ifade etmekte zorlanıyorum. Elimizden geldiğince, gücümüzün yettiğince Vatanımızı ve Vatanımızın hayrına hizmet edenleri desteklemeye devam edeceğiz. Al bayrak altında, cennet vatanımızda birlikte huzur, sağlık, barış dolu günler göreceğiz inşallah" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehit Ailelerinden Bso'ya Plaket - Son Dakika


Advertisement