Şehit Komiser İçin Kur'an Ziyafeti Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Şehit Komiser İçin Kur'an Ziyafeti Düzenlendi

Şehit Komiser İçin Kur\'an Ziyafeti Düzenlendi

Kütahya'nın Pazarlar İlçesi Yakuplar Camisinde kurra hafızların katıldığı Kur’an Ziyafeti dinleyenleri mest etti.

19.01.2014 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Pazarlar İlçesi Yakuplar Camisinde kurra hafızların katıldığı Kur'an Ziyafeti dinleyenleri mest etti.

Trafik Kazası sonucu hayatını kaybeden Pazarlar Emniyet Amiri Şehit Ahmet Durmaz'ın ruhu için Pazarlar Belediyesi tarafından organize edilen Kur'an Ziyafeti programına Dünya'da ve Türkiye'de derece yapmış dört Kurra hafızın katıldı.

Pazarlar İlçesi Yakuplar Camisinde yapılan Kur'an Ziyafetine İstanbul Süleymaniye Camii Baş İmam Hatibi Ekrem Nalbant, Ataşehir Mimar Sinan Camii Baş İmam Hatibi Yunus Balcıoğlu, Fatih Beşirağa İmam Hatibi Hadi Duran ve 2013 yılı Dünya Kur'anı Kerim okuma birincisi Kadıköy Osmanağa Camii İmam Hatibi Yaşar Cuhadar katıldı.

Yakuplar Camisinde gerçekleştirilen programa yaklaşık 2 bin kişinin katıldı. Ayrıca çevre il ve ilçelerden yüzlerce insan programa katıldı.

Trafik Kazası sonucu hayatını kaybeden Pazarlar Emniyet Amiri Şehit Ahmet Durmaz'ın ruhu için Pazarlar Belediyesi tarafından düzenlenen Kur'an ziyafetine, Kütahya İl Emniyet Müdürü Kadir Akbıyık, Aslanapa Belediye Başkanı Asaf Akar, Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, Sofular Belediye Başkanı Mehmet Ali Özdemir, komşu ilçe ve belde belediye başkanları ve belediye başkan aday adayları ile ilçe halkı katıldı.

Ayrıca programa Trafik Kazası sonucu hayatını kaybeden Pazarlar Emniyet Amiri Şehit Ahmet Durmaz'ın eşi, kızı ve akrabaları katıldı.

Kur'an Ziyafeti programına katılanlara özel olarak hazırlanıp paketlenen lokum ikramı yapıldı. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehit Komiser İçin Kur'an Ziyafeti Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement