Şekerspor A.Ş. - Kayseri Şekerspor: 3 - 1 - Son Dakika
Yerel

Şekerspor A.Ş. - Kayseri Şekerspor: 3 - 1

Şekerspor A.Ş. - Kayseri Şekerspor: 3 - 1

Spor Toto 3.Lig 3.grupta mücadele eden Kayseri Şekerspor, Lig'in 13.haftasında Ankara deplasmanına giderek, ligdeki adaşı Şekerspor A.Ş'ye konuk oldu.

23.11.2013 16:26

Spor Toto 3. Lig 3. grupta mücadele eden Kayseri Şekerspor, Lig'in 13. haftasında Ankara deplasmanına giderek, ligdeki adaşı Şekerspor A.Ş'ye konuk oldu. Karşılaşma Şekerspor A.Ş.'nin 3-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Bağlum Belediye Stadyumunda başlayan karşılaşmayı orta hakem Zafer Koçbay, Yardımcı Hakemler Mustafa Köseoğlu, Erman Yardımcı ve 4. Hakem Rüştü Baykal yönetirken, Kayseri Şekerspor karşılaşmaya, Güven, Tayfun, Altan, Orhan, Şenol, İsmail, Gökhan, Tugay, İlyas, Emre ve Mustafa Tahir 11'i ile başlarken, Şekerspor A.Ş ise Mert, Oğulcan, Özcan, Emre, Muhsin, Ersoy, Halil İbrahim, Mert Zafer, Emre, Oğuz Kaan, Abdulkadir 11'i ile çıktı.

Her iki takımda karşılaşmaya hızlı başlarken, maçın 10. dakikasında Şenol'un geliştirdiği atakta, Kayseri Şekersporlu Tugay'ın şutu kalecinin müdahalesi ile dışarı çıkarken, köşe atışının hemen ardından rakip takım defansı, Kayseri Şekerspor'un gole çok yaklaştığı bu atağı uzaklaştırmış oldu. Maçın 15 dakikasında ise, serbest vuruş kullanan Şekerspor A.Ş'den Özcan'ın sert vuruşu, az farkla dışarı çıktı. 20. dakikada yine köşe atışı kullanan Kayseri Şekersporlu Altan'ın vuruşu ile top kalecinin ellerinde kaldı. Karşılaşmanın 25. dakikasında kaleciyle karşı karşıya kalan Şekerspor A.Ş'den Özcan'ın zayıf şutu kaleci Güven'in kucağında kalırken, bu atağın hemen ardından yine kaleci ile karşı karşıya Özcan'ın sert şutu yine kaleci Güven'de kaldı. Bu atağın ardından rakip kalede gol aramaya başlayan Kayseri Şekerspor'un hızlı atağında, ceza sahasında topla buluşan Kayseri Şekersporlu Şenol'un sert şutu, rakip kalecinin ellerinde kaldı. Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımda aradığı golü bulamayınca 0-0 berabere sonuçlandı.

İkinci yarıda gol arayan her iki takım da ataklarını hızlandırırken, 50. dakikada kaleci ile karşı karşıya kalan Şekerspor A.Ş.'den Oğuz Kaan'ın sert şutu fileler ile buluştu ve Oğuz takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Bu golden 8 dakika sonra gelişen kontra atakta Kayseri Şekerspor, ilk golün sahibi Oğuz Kaan'ın atağına ve şutuna engel olamayınca, karşılaşmanın 58. dakikasında 2-0 mağlup duruma düştü. Bu dakikadan sonra rakip kalede sürekli gol arayan Kayseri Şekerspor'da, 65. dakikada Altan'ın serbest atıştan kale önüne gönderdiği top, rakip kalecinin ellerinde kaldı. Maçın 88. dakikasında ceza sahası önündeki karamboldan iyi yararlanan Şekerspor A.Ş., Emrenin golü ile 3-0'a ulaştı. Bu golün hemen ardından Şekerspor A.Ş'li futbolcunun elle oynadığını gören Hakem Zafer Koçbay penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Kayseri Şekersporlu Emre Gemici 89. dakikada takımının ilk golünü kaydetti ve skoru 3-1'e taşıdı.

Karşılaşmada başka gol olmayınca maç 3-1 Şekerspor A.Ş'nin üstünlüğü ile sona erdi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şekerspor A.Ş. - Kayseri Şekerspor: 3 - 1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement