Selçuk'ta, Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde, Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Sebahattin Kalkan ve personel, Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı makamında ziyaret etti.
Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Kalkan, bölüm şefleri Feridun Akşin, Halide Çetinel, Feray Özçelik, Abdullah Arat, Yasin Küpeli, Mesut Alper ve Kemal Tutgun ile Mal Müdürü Refik Diker, Kaymakam Ayhan Boyacı'yı ziyaret etti.
Boyacı, şunları kaydetti:
"Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza daha iyi bir eğitim sağlamak, çağdaş ve müreffeh bir ülke, daha güvenli bir gelecek bırakmak istiyorsak vergilerimizi tam ve zamanında ödeme gayreti içerisinde olmalıyız. Bu görevimizi tam olarak yerine getirdiğimiz takdirde devletimizin daha güçlü, vatandaşımızın daha mutlu olacağı şüphesizdir. Vergi Haftası nedeniyle, tüm Selçuklu vatandaşlarımıza ve vergi mükelleflerimize bol kazançlar diliyor, sizlere ve tüm çalışanlarınıza gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum."
- İZMİR
Son Dakika › Yerel › Selçuk'ta Vergi Haftası - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.