Selimiye Meydanında Kutlu Doğum Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Selimiye Meydanında Kutlu Doğum Etkinliği

Selimiye Meydanında Kutlu Doğum Etkinliği

İslam aleminin efendisi Hazreti Muhammed'in (SAV) 1441'nci doğumu Edirne Selimiye meydanında törenlerle kutlandı.

28.04.2012 17:58

İslam aleminin efendisi Hazreti Muhammed'in (SAV) 1441'nci doğumu Edirne Selimiye meydanında törenlerle kutlandı.

Edirne Mimar Sinan Vakfı, Hazreti Muhammed'in (SAV) 1441'nci doğumu ve Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Selimiye meydanında bir program organize edildi. Yüzlerce Edirnelinin katıldığı programda Hz. Muhammed'e olan sevgi ve özlem dile getirildi. Kuran'ı Kerim okunmasıyla başlayan programda Eyüp Belediyesi Mehteran Takımı da bir gösteri yaptı. Yaklaşık yarım saat süren gösterinin ardından Mimar Sinan Vakfı'nın kurucu Başkanı Hasan Gümüş bir konuşma yaptı.

Konuşmanın ardından katılımcılara etli pilav ve ayran ikram edilirken, çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı. Törene katılan birçok vatandaş, ellerindeki pankartlarla Hz. Peygamber'e olan özlemlerini dile getirdi.

Törene; AK Parti'li Süloğlu Belediye Başkanı Erol Atik ile Lalapaşa Belediye Başkanı Ali Osman Uzman'ın yanı sıra Adalet ve Yargı Komisyonu Başkanı Tayyip Özdurmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, Vakıflar Bölge Müdürü Hayati Binler, İl Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Serhat Ocak, İl Kültür ve Turizm Müdürü İrfan Özcan ile çok sayıda daire müdürü ve vatandaş katıldı. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selimiye Meydanında Kutlu Doğum Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement