Sempozyuma Yemekli Veda - Son Dakika
Yerel

Sempozyuma Yemekli Veda

Sempozyuma Yemekli Veda

Sinop Valisi Dr. Yasemin Özata Çetinkaya, Sinop Üniversitesi tarafından düzenlenen "Ekoloji 2015" başlıklı sempozyuma katılan katılımcılara veda yemeği verdi.

09.05.2015 09:39  Güncelleme: 10:03

Sinop Valisi Dr. Yasemin Özata Çetinkaya, Sinop Üniversitesi tarafından düzenlenen "Ekoloji 2015" başlıklı sempozyuma katılan akademisyen ve diğer katılımcılara veda yemeği verdi.

Sinop Üniversitesi Ahmet Muhip Dıranaz Uygulama Oteli'nde düzenlenen veda yemeğine Vali Çetinkaya'nın yanı sıra Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan, İl Emniyet Müdürü Yusuf Biner, Sinop Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Sempozyum Başkanı Prof. Dr. İsmet Berber, akademisyenler ve davetliler katıldı.

Yemek öncesi, sempozyumda çeşitli dallarda birinci seçilenlere ödülleri takdim edildi. Ödül töreninde sempozyumda sunum birincisi seçilen Gülşah Yılmaz'a plaketini Rektör Bircan verirken, sempozyumda poster birincisi seçilen Sunay Balaban ise teşekkür belgesini Vali Çetinkaya'nın elinden aldı.

Ödül töreninde konuşan Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan, "Üniversitemizde düzenlenen sempozyumun oturumları sona erdi, umarım sorunsuz geçmiştir" dedi. Bircan konuşmasının sonunda veda yemeğini düzenleyen Vali Çetinkaya'ya teşekkür etti.

Sinop Valisi Dr. Yasemin Özata Çetinkaya da birinci seçilen katılımcıya ödülünü vermeden önce kısa bir konuşma yaptı. Çetinkaya, "Üç gündür yoğun bir katılımla sempozyum yapıldı. Yorucu geçen üç gün sonrasında da burada bu kalabalığı görmek beni çok mutlu etti. Rektör Bey'in iyi dileklerini ben de tekrarlıyorum, umarım buradan güzel duygularla ayrılırsınız ve tekrar tekrar Sinop'a gelirsiniz" diye konuştu.

Ödül töreni sonrasında yemeğe geçildi. Yaklaşık 300 kişinin katıldığı veda yemeği programı ilerleyen saatlerde son buldu. - SİNOP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sempozyuma Yemekli Veda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement