Tarsus Belediyesi, 'Sevgililer Günü' nedeniyle, vatandaşlara ve Huzurevi'nde kalan yaşlıların sevgililer günü kutlayıp, gül dağıttı.
Belediye Basın Bürosu'ndan yapılan yazılı açıklamada, yaşlıları sevindiren belediye temsilcileri, burada yaşlılar bir süre sohbet etti.
Sevginin her gün paylaşılması gerektiğini vurgulayan Belediye Başkan Yardımcısı Kerim Tufan, her günün sevgililer günü olmasını diledi.
Tufan, şunları kaydetti:
"Bugün 14 Şubat Sevgililer günü. Tabi bu sevgililer günü uluslararası bir gün haline gelmiş, aslında sevginin günü ayı, yılı olmaz. Sevgi, sevgidir ve bu sevginin hep artarak deva etmesi gerekir. Ama, bizde geleneklere uymuşuz. Dünyadaki çalışmalara uymuşuz. Tarsus Belediyesi olarak tüm Tarsuslular'ın sevgililer gününü kutluyoruz. Yaşlısıyla, genciyle, sevgililer gününü kutluyoruz. Tabi sevgi çok farklı bir kavram, vatan sevgisi, ağaç sevgisi, hayvan sevgisi, sevgili sevgisi, bayrak sevgisi sevginin bir çok adı var. Bu adların hepsinin kendisine göre güzellikleri var. Tüm insanların kargaşalar bir tarafa bırakıp, savaşları bir tarafa bırakıp çekişmeleri ve menfaat kavgalarını bir tarafa bırakıp bir sevgi etrafına birleşmelerini canı gönülden arzu ediyoruz. Tarsus Belediyesi olarak tüm insanların sevgililer gününü kutluyoruz."
- MERSİN
Son Dakika › Yerel › Sevgililer Günü - Son Dakika