Seyitgazi'ye Fabrika Talebi - Son Dakika
Yerel

Seyitgazi'ye Fabrika Talebi

Seyitgazi\'ye Fabrika Talebi

Seyitgazi Belediye Başkanı Adnan Yalçın Şen, önceki gün ilçelerini ziyaret eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’dan, Eti Maden Tesisleri’nin bir bölümünün fabrika olarak Seyitgazi’ye kurulmasını istediklerini belirtti.

03.01.2014 12:10

Seyitgazi Belediye Başkanı Adnan Yalçın Şen, önceki gün ilçelerini ziyaret eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'dan, Eti Maden Tesisleri'nin bir bölümünün fabrika olarak Seyitgazi'ye kurulmasını istediklerini belirtti.

Başkan Şen, Bakan Yıldız'ın, Ak Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can, Ak Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Harun Karacan, Ak Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan Seyitgazi Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Zeki Özkan İl Genel Meclis üyesi Hasan Çakır ve teşkilat mensupları ile birlikte kendilerini ziyaret ettiğini hatırlattı. İlçede yapılan hizmetler ve yaşanan sorunlarla ilgili Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'a brifing verdiğini anlatan Seyitgazi Belediye Başkanı Adnan Yalçın Şen, "Eti Maden Tesisleri'nden bir bölümün fabrika olarak Seyitgazi'ye kurulması için Bakan Yıldız'dan istekte bulundum. Sayın Bakan da gerekli çalışma ve incelemelerin yapılarak talebin değerlendirilebileceğini söyledi. Bu konudaki talebin olumlu karşılanmasına çok sevindik. Umarım bu gerçekleşir ve ilçemizin ekonomik ve sosyal hayatını büyük katkı sağlayacak bir fabrika Seyitgazi'de kurulur" dedi.

Seyitgazi Belediye Başkanı Adnan Yalçın Şen, yapılan sohbet sırasında Ak Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Harun Karacan'nın da, Seyitgazi ilçesinin turizm konusunda değerlendirilmesi gerektiğinin önemini anlattığını, göreve geldiklerinde bu konuya özel bir önem verileceğini dile getirdiğini aktardı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Seyitgazi'ye Fabrika Talebi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement