SGK İl Müdürü Poyraz'dan Aydın TÜMSİAD'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

SGK İl Müdürü Poyraz'dan Aydın TÜMSİAD'a Ziyaret

SGK İl Müdürü Poyraz\'dan Aydın TÜMSİAD\'a Ziyaret

Sosyal Güvenlik Kurumu Aydın İl Müdürü Yavuz Poyraz ve Şube Müdürü Cafer Çakır, TÜMSİAD Aydın Şubesine nezaket ziyaretinde bulundu.

25.04.2014 09:49  Güncelleme: 09:48

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Aydın İl Müdürü Yavuz Poyraz ve Şube Müdürü Cafer Çakır, TÜMSİAD Aydın Şubesi'ne nezaket ziyaretinde bulundu.

SGK Aydın İl Müdürü Yavuz Poyraz ve Şube Müdürü Cafer Çakır, daha önce TÜMSİAD'ın SGK İl Müdürlüğüne yaptığı ziyaretin ardından iadei ziyaret gerçekleştirdi. SGK heyeti TÜMSİAD il binasında TÜMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Ünal, Başkan Yardımcısı Serdar Ertuğrul ve Genel Sekreter Talat Çerçi tarafından karşılandı.

TÜMSİAD'ın SGK İl Müdürlüğüne yaptığı ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren SGK İl Müdürü Yavuz Poyraz, "Kurumlarımızın, sivil toplum kuruluşlarıyla çözümler noktasında beraber hareket etmesi gerekir SGK olarak en büyük sorunlarımızdan birisi kayıt dışı çalışmadır. Bu durum hem çalışanlara hem de işverenlere büyük zararlar vermektedir. İş Adamları derneklerimizden beklentimiz bu noktada bilincin artmasına katkı sağlayacak programlar yapmalarıdır" dedi.

TÜMSİAD Aydın Şube Başkanı Nusret Ünal ise, şöyle konuştu: "Derneğimize yapılan bu ziyaret bizi çok mutlu etmiştir. Her zaman kurumsal ve toplumsal ortak aklın oluşmasından yanayız. SGK il müdürlüğümüzle iş Adamlarını ilgilendiren her konuda çözüm ortağı olmaya hazırız" - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel SGK İl Müdürü Poyraz'dan Aydın TÜMSİAD'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement