Sigarayı Bırakanlar Altınla Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Sigarayı Bırakanlar Altınla Ödüllendirildi

Siirt Valiliğince başlatılan sigarayla mücadele kampanyası kapsamında, sigarayı bırakanlara altın ve çeşitli ödüller veriliyor.

12.04.2013 19:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt Valiliğince başlatılan sigarayla mücadele kampanyası kapsamında, sigarayı bırakanlara altın ve çeşitli ödüller veriliyor.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM)'nde bulunan sigarayı bırakma poliklinikliğince sigarayı bıraktığı belirlenen kişilerin arasından kurayla belirlenen 4 kişiye çeşitli hediyeler verildiği bildirildi.

Açıklamada, nisan ayı içerisinde 12 kişinin sigarayı bıraktığı ve bunların arasında çekilen kura ile belirlenen Filiz Altıntaş'a yarım altın, Abdullah Işıktaş'a resmi protokole katılma ödülü, Ayşe Çifçi'ye spor müsabakalarını izleme ve Maruf Oran'a ise Marifetname kitabı hediye edildiği belirtildi. Ayrıca sigarayı bırakan 12 kişiye de günün anısına plaket verildi.

Konuyla ilgili Vali Yardımcısı Mustafa Pala, Valimiz Ahmet Aydın'nın öncülüğünde başlatılan bu aktivitenin amacı, sigaranın zararlarına, insan vücudu üzerindeki tahribatlara ve olumsuzluklarına kamuoyunun dikkatini çekerek, sigara bağımlılarının, sigarayı bakmalarını teşvik etmek olduğunu söyledi.

Valiliğin başlattığı bu uygulamanın memnuniyet verdiğini belirten vatandaşlar, hem ödül aldıklarını hem de sağlıklarına kavuştukları için yetkililere teşekkür etti. - SİİRT

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sigarayı Bırakanlar Altınla Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement