Spor Toto 3. Lig, 1. Grup takımlarından Siirtspor, hafta sonu yapılacak Bergama Belediyespor maçına alt yapının teknik ekibi ile hazırlanıyor.
Kulübün Basın Sözcüsü Ayhan Özgen, takımı çalıştıran Ufuk İskender'in istifasının ardından yeni teknik direktör arayışına girdiklerini, yeni bir teknik direktör ile anlaşmaya varana kadar takımı çıkacağı maçlara alt yapı teknik ekibinin hazırladığını söyledi.
Bir teknik direktörle görüşmelere başladıklarını ifade eden Özgen, "Bu teknik direktörle anlaşmaya varıncaya kadar takımı alt yapı ekibi çalıştıracak. Bu hafta sonu seyircisiz olarak oynayacağımız Bergama Belediyespor maçına da takımı iyi tanıyan alt yapı hocaları Yunus Kılıçvuran ve arkadaşları hazırlıyor. Ufuk İskender'in istifası çalışmalarımızda bir aksama meydana getirmeyecektir. Ancak takımı da uzun süre teknik direktörsüz bırakmayacağız. En kısa zamanda bir teknik direktörle anlaşıp, takımın başına getireceğiz. Siirtspor'un başarısı için elimizden gelen tüm çabayı futbolcu ve taraftarlarımızla göstereceğiz" diye konuştu.
Muhabir: Ayhan Mergen/ Sema Kaplan
Yayıncı: Necdet Doğruyol - SİİRT
Son Dakika › Yerel › Siirtspor, Alt Yapı Teknik Ekibine Emanet - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.