Sincik Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümenleri Belli Oldu - Son Dakika
Yerel

Sincik Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümenleri Belli Oldu

Sincik Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümenleri Belli Oldu

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliği yerel seçimler sonrası ilk toplantısı gerçekleştirildi.

12.04.2014 11:24

Adıyaman'ın Sincik İlçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliği yerel seçimler sonrası ilk toplantısı gerçekleştirildi.

Birlik encümenlerinin seçildiği, Hüseyin Çelik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Sincik Kaymakamı ve Birlik Başkanı Bülent Güven Yazı İşleri Müdürü Ramazan Turan, Özel İdare Müdürü Ali Ayaz, İl Encümenleri Abuzer Yaşar, Mehmet Karaca ve köy muhtarları katıldı.

27 üyesi bulunan Sincik İlçesi ve Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin olağan toplantısında bir konuşma yapan Kaymakam Bülent Güven, yeni seçilen Muhtarlara başarı dileklerinde bulunarak daha önce yaptıkları "Her Ay Bir Köydeyiz" muhtarlar toplantılarının devam edeceğini söyledi. Güven, "İnşallah önümüzdeki günlerde Sincik Malatya grup köy yolu asfalt yapımı için ihaleye çıkacağız. Bu yıl içerisinde Malatya yolunu tamamlamayı hedefliyoruz. Ayrıca diğer köylerimizde çalışmalarımız devam edecektir, en mahrum köylerimizden başlayarak merkeze doğru yol, su ve altyapı çalışmalarımız devam edecektir" dedi.

Yapılan konuşmanın ardından birliğin iki il genel meclis üyesinin yanı sıra ikide köy muhtarı birlik encümeni seçildi.

Muhtar encümen üyeliğine 4 köy muhtarı aday oldu. Yapılan oylama sonucunda Sakız Köyü Muhtarı Hüseyin Gençalp 14 oy, Narlı Köyü Muhtarı Abuzer Akdağ 14 oy, Çamdere Köyü Muhtarı Abuzer Güzel 13 oy, Şahkulu Köyü Muhtarı Şevket Yılmaz 13 oy aldı. Oylama sonucu Sakız Köyü Muhtarı Hüseyin Gençalp ve Narlı Köyü Muhtarı Abuzer Akdağ, köy muhtarı birlik encümenine seçilirken il genel meclis üyesine ise, Abuzer Yaşar ile Mehmet Karaca oldu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sincik Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümenleri Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement