Sinpaş Denizli Basket'in Hedefi 1. Lig - Son Dakika
Yerel

Sinpaş Denizli Basket'in Hedefi 1. Lig

DENİZLi (AA) - Türkiye Basketbol 2. Lig'in çeyrek final serisinde eşleştiği Adanaspor'u eleyerek yarı finale yükselen Sinpaş Denizli Basket'te, genel menajer Hüseyin Gökçe, yarı final maçlarını kazanarak adlarını 1. Lig'e yazdırmak istediklerini bildirdi.

20.05.2015 14:18

DENİZLi (AA) - Türkiye Basketbol 2. Lig'in çeyrek final serisinde eşleştiği Adanaspor'u eleyerek yarı finale yükselen Sinpaş Denizli Basket'te, genel menajer Hüseyin Gökçe, yarı final maçlarını kazanarak adlarını 1. Lig'e yazdırmak istediklerini bildirdi.

Gökçe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çeyrek final maçında rakipleri Adanaspor'a karşı 2-0 üstünlük kurarak, yarı final maçlarını oynamayı elde ettiklerini hatırlattı.

Bir üst lige yükselmek için serinin sonuna geldiklerini belirten Gökçe, yarı finale kalan her takımın 1. Lig'e yükselmeye yakın olduğunu ifade etti.

Gökçe, maçların artık son saniyede kazanıldığını vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Adanaspor maçında biz bunu gördük. Son saniyelerde attığımız basketle yarı finale yükseldik. Takım olarak moral ve motivasyonumuz yerinde. Yarı finalde karşılaşacağımız rakibin kim olacağını bekliyoruz. Seride ilk iki karşılaşmayı sahamızda oynayacağımız için avantajlı durumdayız. Saha ve seyirci avantajımızı iyi kullanmak istiyoruz. Bugüne geldiysek bunda taraftarımızın rolü çok büyük. Onun için geçen sezon yarım kalan işimizi tamamlamak istiyoruz. Denizli tarihinde ilk defa bu coşkuyu ve heyecanı yaşamayı, yaşatmayı hedefliyoruz. Yarı final maçlarını kazanarak adımızı 1. Lig'e yazdırmak istiyoruz."

Yarın oynanacak TÜYAP Büyükçekmece Basketbol-Akhisar Belediye maçını kazanan takım, Sinpaş Denizli Basket'in yarı final serisinde rakibi olacak. Denizli temsilcisi serideki ilk iki maçı, pazar ve salı günü Pamukkale Üniversitesi Spor Salonu'nda oynayacak.

Seride 3 galibiyeti yakalayan takım ise finale adını yazdıracak, final oynayan iki takım Türkiye Basketbol 1. Lig'e yükselecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sinpaş Denizli Basket'in Hedefi 1. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement