Şırnak'ta 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Töreni - Son Dakika
Yerel

Şırnak'ta 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Töreni

Şırnak\'ta 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Töreni

Şırnak'ta 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99. yıl dönümü töreni Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı.

18.03.2014 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ta 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99. yıl dönümü töreni Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı.

Yağışlı havaya rağmen katılımın en üst seviyede olduğu törenlerde ilk çelengi Şırnak Valiliği adına Vali Hasan İpek sundu. Ardından Garnizon Komutanlığı çelengini 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Ali Doğan İnce, Şehitler ve Gaziler Derneği adına ise Dernek Başkanı Mehmet Güngör çelenk sundu. Çelenk sunumundan sonra tüm şehitler, Atatürk ve silah arkadaşları için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Valilik tören alanından Şehitler ve Gaziler Derneği'ne yürüyerek geçen Vali Hasan İpek, Tümgeneral Ali Doğan İnce, askeri ve mülki erkan burada Dernek Başkanı Mehmet Güngör tarafından karşılandı. Dernekte İl Müftüsü Abdullah Kaplan'ın yaptığı dualara eşlik eden katılımcılar şehitlere bir kez daha Allah'tan rahmet diledi. 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99. yıl dönümü dolayısıyla ilköğretim okullarında eğitim gören şehit çocukları Vali Hasan İpek tarafından kabul edildi. Şehitlerin emaneti çocuklara Vali İpek tarafından çeşitli hediyeler verildi.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99. yıl dönümü programı Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda yapılan anma etkinliği ile devam etti. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şırnak'ta 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Töreni - Son Dakika


Advertisement