Sivas'ta 4 Gündür Kayıp Olan Kişinin Cesedi Bulundu - Son Dakika
Yerel

Sivas'ta 4 Gündür Kayıp Olan Kişinin Cesedi Bulundu

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde kendisinden 4 gündür haber alınamayan 61 yaşındaki kişinin cesedi bulundu.

02.01.2012 15:20

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde kendisinden 4 gündür haber alınamayan 61 yaşındaki kişinin cesedi bulundu.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Faraşderesi köyünde yaşayan ve akli dengesi yerinde olmayan 61 yaşındaki Duran Toyoğlu, 4 gün önce ayrıldığı evine bir daha dönmedi. Toyoğlu'nun evine dönmemesi üzerine kendi çabalarıyla arama çalışması başlatan yakınları, sonuç alınamayınca durumu jandarmaya bildirdi.

Jandarma ekipleriyle yaptıkları çalışmalardan da bir sonuç alamayan aile fertleri, arama çalışmalarına devam etti. Yapılan arama çalışmaları sonucunda Toyoğlu'nun cesedi, köye 2,5 kilometre uzaklıktaki bir yayla evinin giriş bölümünde bulundu. Cesedi bulan aile fertleri, durumu jandarmaya iletti.

Yapılan incelemenin ardından Toyoğlu'nun cesedi, otopsi yapılmak üzere Sivas Numune Hastanesi morguna kaldırıldı. Toyoğlu'nun cesedi, yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Toyoğlu'nun, Akçakışla beldesi yakınlarındaki yayla evine soğuktan korunmak için girdiği sanılıyor.

- SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sivas'ta 4 Gündür Kayıp Olan Kişinin Cesedi Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement