Sivaslılar Vakfından Hastaoğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sivaslılar Vakfından Hastaoğlu'na Ziyaret

Sivaslılar Vakfından Hastaoğlu\'na Ziyaret

Sivaslılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfının yöneticileri, Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu'nu ziyaret etti.

24.12.2013 13:23

Sivaslılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfının yöneticileri, Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu'nu ziyaret etti.

Sivas Ticaret Borsasından yapılan yazılı açıklamaya göre, merkezi İstanbul'da bulunan Sivaslılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı'nın başkanı Muhsin Kaya, Antalya Şube Başkanı Yavuz Akay ve Show Fuarcılık Genel Müdürü Özkan Çatmaz ile Hastaoğlu'nu ziyaret etti.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Hastaoğlu, Sivas'ın ve kentte üretilen ürünlerin tanıtımı için etkinliklere ve fuarlara katıldıklarını ifade etti. Hastaoğlu, Antalya'da düzenlenen Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarı'nda Sivas standına yoğun ilgi olduğunu hatırlattı.

Sivaslılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Kaya ise Antalya'da 21-25 Mayıs 2014'te düzenlenecek Sivas Tanıtım Günleri'nin kentin tarihi ve kültürel zenginliklerinin yurt geneline taşınması, kentin ticari yapısına katma değer sağlanması açısından önemli olduğunu vurguladı.

Vakfın Antalya şubesinin başkanı Akay da vakıf olarak Antalya'da birçok alanda faal olmaya çalıştıklarını belirtti. Sivas Tanıtım Günleri'ne Hastaoğlu'nu davet eden Akay, "Sivas Ticaret Borsası ile bu ortak projede bir araya gelmek istiyoruz. Antalya'da, ilçeler de dahil olmak üzere 80 bin Sivaslı hemşehrimiz yaşamaktadır" ifadesini kullandı.

Show Fuarcılık Genel Müdürü Çatmaz ise Sivas Tanıtım Günleri'nin Antalya Cam Piramit'te gerçekleştirileceğini belirtti.

Ziyarette, Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu üyeleri Tarık Günhan, Ahmet Terzioğlu ve Hilmi Gül hazır bulundu. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sivaslılar Vakfından Hastaoğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement