Sivasspor Moral Yemeğinde Buluştu - Son Dakika
Yerel

Sivasspor Moral Yemeğinde Buluştu

Sivasspor Moral Yemeğinde Buluştu

Spor Toto Süper Lig'de son 3 maçını kaybeden Sivasspor'da futbolcular ve teknik heyete Medical Park Antalyaspor maçı öncesinde yönetim tarafından moral yemeği verildi.

08.03.2013 21:21

Spor Toto Süper Lig'de son 3 maçını kaybeden Sivasspor'da futbolcular ve teknik heyete Medical Park Antalyaspor maçı öncesinde yönetim tarafından moral yemeği verildi.

Sivas Büyük Otel'de gerçekleşen yemeğe teknik direktör Rıza Çalımbay, futbolcu ve teknik heyetin yanı sıra Sivasspor Başkanvekili Erdal Sarılar, asbaşkanlar Uğur Akkuş, Faruk Taşseten, Mehmet Ali Topal ve Ömer Sepet katıldı.

Sivasspor orta saha oyuncusu Uğur Kavuk, gazetecilere yaptığı açıklamada Medical Park Antalyaspor maçına hazır olduklarını belirtti.

Kavuk, rakiplerinin de çok iyi bir takım olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Bir kaç haftadan beri şanssız bir şekilde kaybediyoruz. Bu yemek, birlik ve beraberlik açısından iyi oldu. Arkadaşların morallerini üst seviyeye taşıdı. Yarın da son antrenmanı yapıp kampa gireceğiz. İnşallah taraftarımızın desteğiyle bu hafta 3 puan almak ve ondan sonra tekrar yükselişe geçmek istiyoruz. İnşallah bunu başarırız."

Erhan Güven ise hafta sonu önemli bir maç öncesi yönetimin kendilerine jest yaptığını belirterek, "İnşallah bu güzel ortam sahaya da yansır. Hafta sonu mutlaka 3 puan almamız gerekiyor. Başka çaremiz yok. Sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz" ifadelerini kullandı.

Üç haftadır kötü bir gidişat sergilediklerini dile getiren Adem Koçak da bu kötü gidişe son vermek istediklerini söyledi.

Forvet Sercan Yıldırım da "Gerçekten bu ortama çok ihtiyacımız vardı. Çünkü başarı birliktelikten gelir. O yüzden bu birlikteliği tamamıyla sağladığımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Futbolcu ve teknik heyetin neşeli olduğu görülen müzikli programda sesinin güzel olması nedeniyle takım arkadaşlarının ısrarıyla mikrofonu eline alan Erman Kılıç, 'Mevlam birçok dert vermiş" türküsünü seslendirdi.

Muhabir: Seyit Ahmet Eksik/ Serhat Zafer/ Ömer Fansa

Yayıncı: Hüseyin Doğru - SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sivasspor Moral Yemeğinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement