Sivil Toplum Kuruluşları ve Mesleki Kuruluşlardan Büyükkılıç'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sivil Toplum Kuruluşları ve Mesleki Kuruluşlardan Büyükkılıç'a Ziyaret

Sivil Toplum Kuruluşları ve Mesleki Kuruluşlardan Büyükkılıç\'a Ziyaret

30 Mart 2014 günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri sonrası büyük bir oran ile yeniden Melikgazi Belediye Başkanı seçilen Memduh Büyükkılıç‘a Sivil Toplum Örgütleri, Mesleki Kuruluşlar, Oda, Dernek ve Sendikaların kısacısı SİVİL TOPLUM örgütlerin tebrik ve başarı dilekleri içerikli ziyaretleri devam ediyor.

11.04.2014 12:19

30 Mart 2014 günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri sonrası büyük bir oran ile yeniden Melikgazi Belediye Başkanı seçilen Memduh Büyükkılıç'a Sivil Toplum Örgütleri, Mesleki Kuruluşlar, Oda, Dernek ve Sendikaların kısacısı SİVİL TOPLUM örgütlerin tebrik ve başarı dilekleri içerikli ziyaretleri devam ediyor.

Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Öksüzkaya, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Ahmet Gödek Merdan ve Halk Sağlığı Müdürü Dr. Yunus Karadağ, İller Bankası Müdürü Sönmez Ata, Muradiye Vakfı Başkanı Osman Bayrak ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Melikgazi Kadın Kolları Başkanı Selma Kocaoğlu ve Yönetim kurulu Üyeleri Başkan Büyükkılıç'ı ziyaret ederek, yeniden seçilmesinden dolayı hem tebrik edip, hem de başarı dileklerinde bulundular.

Ziyaret eden Mesleki Kurum ile STK'ların birleştikleri ortak nokta, 2009-2014 yılları arasında yapılan çalışmaların halk tarafından beğenilerek ve takdir edilerek sandığa yansıması görüşü oldu.

Başkan Memduh Büyükkılıç özellikle sivil toplum kuruluşlarının bu tür ziyaretlerinin çalışmalarına şevk ve heyecan kattığını belirterek " Başarımızın sırlarından biri de, yaptığımız hizmetlerin tür ve içeriğine göre ilgili mesleki oda, dernek ve sivil toplum kuruluşun görüşünü almak, hatta beraber çalışmaktır. Dayanışma, paylaşım ve fikir alış verişi hem işin aslına ve amacına uygun olarak gerçekleştirilmesine hem de etkin ve verimli olmasına neden olmaktadır " dedi.

Başkan Memduh Büyükkılıç, yerel seçimler sonrası hem sorumluluklarının daha fazla arttığını hem de iş hacim ve alan olarak büyüdüklerini ifade ederek, yapmış oldukları bu ziyaretlerinden dolayı sivil toplum örgüt temsilcilerine çok teşekkür ettiğini, bundan önce olduğu gibi yine birlikte ve dayanışma içerisinde bu şehrin menfaatleri doğrultusunda çalışacaklarını sözlerine ekledi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sivil Toplum Kuruluşları ve Mesleki Kuruluşlardan Büyükkılıç'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement