Soma'da 'Onlar da Buradaydı' Projesi - Son Dakika
Yerel

Soma'da 'Onlar da Buradaydı' Projesi

Soma\'da \'Onlar da Buradaydı\' Projesi

Soma 13 Eylül Gama İlköğretim Okulu, "Onlar da Buradaydı" projesi kapsamında okulun ilk mezunlarından Soma Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Diş Hekimi Dr.

13.01.2012 12:12

Soma 13 Eylül Gama İlköğretim Okulu, "Onlar da Buradaydı" projesi kapsamında okulun ilk mezunlarından Soma Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Diş Hekimi Dr. Aydın Uludağ'ı ağırladı.

Okulun toplantı salonunda mezun olduğu okulun öğrencileriyle buluşan Uludağ, bu okulun kendilerinin aile okulları olduğunu, eşinin burada öğretmen, çocuğunun da burada okuduğunu ifade etti. Kendini tanıtarak söze başlayan Uludağ, 13 Eylül Gama İlköğretim Okulu'nun köklü bir okul olduğunu, çok başarılı öğrencilerin bu okuldan mezun olarak doktor, öğretmen, avukat, mühendis gibi mesleklere sahip olduklarını söyledi. Okulun fiziki şartlarının güzelliğinden de bahseden Uludağ, başarıya ulaşmak için insanın çok çalışması gerektiğini, kararlı olmasının ve ileriye yönelik bir hedefinin olmasının önemli olduğunu vurguladı. 13 Eylül Gama İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Şenbaş, "Onlar da Buradaydı" projesine katılan Uludağ'a katılımından dolayı teşekkür ederek, kendisine çiçek ve okuldan mezun olduğu 1962 yılı döneminin diplomasını takdim etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Soma'da 'Onlar da Buradaydı' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement