Soma'da Protokol Halkla Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Soma'da Protokol Halkla Bayramlaştı

Soma\'da Protokol Halkla Bayramlaştı

Manisa'nın Soma ilçesinde protokol üyeleri ile vatandaşlar bayramlaştı.

19.08.2012 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Soma ilçesinde protokol üyeleri ile vatandaşlar bayramlaştı. Soma öğretmenevinde düzenlenen törene AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber de katıldı.

Kaymakam Abdülkadir Karataş'ın öncülüğündeki protokol üyeleri ve birim amirleri, öğretmenevinde halkla bayramlaştı. Kaymakam Abdülkadir Karataş, Belediye Başkanı Hasan Ergene, Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı İbrahim Kılınç, Emniyet Müdürü Cahit Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Özkan, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda ilçe halkı bayramlaşmaya katıldı.

Kaymakam Abdülkadir Karataş'ın yaptığı tebrik konuşmasının ardından söz alan AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Somalıların bayramını en içten dilekleriyle kutladığını ifade etti. Konuşmaların ardından Recai Berber, Soma'dan ayrılırken protokol üyeleri de Devlet Hastanesi, Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve Huzurevini ziyaret ederek bayramlaşma programını sona erdirdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Soma'da Protokol Halkla Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement