Soma'da, Taşımalı Eğitim Servis Şoförleri Bilgilendirildi - Son Dakika
Yerel

Soma'da, Taşımalı Eğitim Servis Şoförleri Bilgilendirildi

Soma\'da, Taşımalı Eğitim Servis Şoförleri Bilgilendirildi

Manisa'nın Soma İlçesi'nde, taşımalı sistem ve bu sistemde öğrenci nakli yapan araç sürücüleri için bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

09.11.2012 14:31

Manisa'nın Soma İlçesi'nde, taşımalı sistem ve bu sistemde öğrenci nakli yapan araç sürücüleri için bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Soma Şoförler Odası tarafından ortaklaşa düzenlendi. Soma Belediyesi Salonu'ndaki toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Altunsoy, Şube Müdürü Murat Öztürk, mali işler memuru Selami Özdemir, Jandarma Kıdemli Başçavuş İbrahim Geneci, İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Taşıt Denetleme Büro Amirliği'nden polis memuru Kamil Gökaslan, Levent Akbaba, Soma Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Recep Gölükçü, Güntur Taşımacılık Ltd. Şti yetkilisi Ali Yabacı, S.S Minibüsçüler Kooperatifi yetkilisi Şinasi Kural ve servis şoförleri katıldı.

Okullardaki öğrencilerin daha rahat ve kontrollü olarak ev ve okullarına gitmesinin sağlanmasını amaçlayan toplantıda, araçların fenni muayeneleri, sigortaları, koltuk sigortaları, camlarının sabit olması, yol güzergah belgeleri konularında bilgilendirme yapıldı. Yapılacak denetimlerde bu konularda hassasiyetle durulacağı belirtildi.

Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Öztürk, eğitimde birinci önceliğin öğrencilerin can güvenliği olduğunu, sağlıklı bir şekilde okullarına gidip gelmelerinde servis sürücülerine büyük görev düştüğünü söyledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Soma'da, Taşımalı Eğitim Servis Şoförleri Bilgilendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement