Sp'den "Söz Mahallede" Programı - Son Dakika
Yerel

Sp'den "Söz Mahallede" Programı

Sp\'den "Söz Mahallede" Programı

Saadet Partisi'nin Türkiye genelinde düzenlediği "Söz mahallede" programları Bursa'nın Mudanya ilçesinde de yapıldı.

02.01.2013 16:44

Saadet Partisi'nin Türkiye genelinde düzenlediği "Söz mahallede" programları Bursa'nın Mudanya ilçesinde de yapıldı.

SP Mudanya ilçe teşkilatının tertiplediği programa Milli Gazete Yazarlarından SP Genel İdare Kurulu Üyesi Ekrem Şama, Mahalli İdareler Başkanı Salih Berber'in yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Tarihi Hal Çarşısı'nda düzenlenen programda daha çok esnaf, işçi ve emekliler sıkıntılarını dile getirdi.

Mahalli meseleleri vatandaşın ayağına giderek sözü mahalledeki insana verdiklerini ifade eden Mahalli İdareler Başkanı Salih Berber, merkez olmasından dolayı Hal Meydanı'nda bu organizasyonu gerçekleştirdiklerinin altını çizdi. Gerek bu dönemde gerekse önceki dönemlerde yerel yöneticilerin iyi niyetle hareket ettiğini belirten Berber, "Ancak iyi niyet iyi sonuç getirir mi bunu bilemeyiz. Kuralına göre davranıp gereğini yapmazsanız, iyi niyet kötü neticeler doğurur" dedi.

İlçeyi, ülkeyi yönetenlerin iyi niyetlerinin bittiğini kaydeden Berber, "Merkezi idareler bitmiş, tükenmiş, batı ile iş yaparsan yaptığın işten hayır gelmez" diye konuştu.

Akşam saatlerinde Mudanya Saadet Partisi İlçe Başkanı Saim Sakin ve beraberindekiler Anadolu Gençlik Dergisi Mudanya Şubesi'nin açılışını yaptı. SP Genel İdare Kurulu Üyesi Ekrem Şama Mekke'nin fethi ile ilgili konferans verdi. Konferansa katılanlara sıcak aşure ikram edildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sp'den 'Söz Mahallede' Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement