Sp'den Su Zammına Tepki - Son Dakika
Yerel

Sp'den Su Zammına Tepki

Saadet Partisi (SP) Karabük Merkez İlçe Başkanı Soner Malkoç, Karabük Belediyesi meclisinde yaşanan su zammı tartışmalarına tepki gösterdi.

12.02.2013 08:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi (SP) Karabük Merkez İlçe Başkanı Soner Malkoç, Karabük Belediyesi meclisinde yaşanan su zammı tartışmalarına tepki gösterdi.

SP Karabük Merkez İlçe Başkanı Soner Malkoç, ticarethanelere yapılan yüzde 100'lük su zammında, zam oranını tespit edip meclise getirenlerin de, bu zammı onaylayan meclisin de, başkanın da aynı oranda suçlu olduğunu iddia etti. Malkoç, "Siyaset insanları seçilmişlerin istediği gibi değil sizi seçen insanların, yani milletin istediği gibi yönetmek demektir. Bakınız bu gün Türkiye genelinde de Karabük özelinde de seçilmişler siz değerli hemşerilerimizin çıkarlarını önceleyerek değil de kendi egolarını ve çıkarlarını önceleyerek karalar almaktadırlar. Bu konunun en açık örneği; geçtiğimiz hafta Karabük Belediye Meclisi'nde ticaret hanelerde kullanılan su ile ilgili yapılan zammın tartışılmasıdır. Burada başkan ve meclis üyesi AK Partili arkadaşlar adeta birbirlerine girdiler. Bu tablo TBMM'deki oturumları hatırlattı bizlere. Bu insanlar ne yapmaya çalışıyor? İnsana sormazlar mı? Kardeşim suya yüzde 100 oranında zam yapılırken bu kararı hangi meclis onayladı? Bu karar onaylanırken Sayın Belediye Başkanımız neredeydi? Sonra ne oldu da ortaklaşa aldığınız bu karardan dönüyorsunuz? Enflasyon rakamlarının yüzde 7-8'lerde seyrettiği bir ülkede siz suya yüzde 100 zam yaptınız. Bundan dolayı da toplumun her kesiminden tepki almaya başladığınızda bu hatayı başkalarına mal etmeye çalışmak dürüstlükle bağdaşmaz. Bu olayda zam oranını tespit edip meclise getirenler de, bu zammı onaylayan meclis de, başkan da aynı oranda suçludur. Şimdi çeşitli laf oyunlarıyla suçu birbirlerine atmaya uğraşmasınlar. Milletin karşısına çıkıp özür dilesinler. Karabük esnafı zaten derin bir ekonomik sıkıntının içerisinde bulunmaktadır. Bu zammı yapan arkadaşlar ellerini biraz da vicdanlarına koyarak karar almalıdırlar. Bu arkadaşlara soruyorum siz nerede yaşıyorsunuz, esnafın ekonomik durumunu bilmiyor musunuz? Eğer bu milleti tanımıyorsanız, bilmiyorsanız o zaman belediyeyi yönetmeye neden talip oldunuz? Aziz Karabüklüler görülüyor ki; bizi yönetenler kendi dünyasında millet kendi dünyasında. Biz yıllardır neden Milli Görüş bu milletin gerçek temsilcisidir diyoruz. Evet, Milli Görüş yönetimlerinde bu tablolarla karşılaşamazsınız. Çünkü Milli Görüş milletle beraber olmak ve beraber yönetmektir. İnşallah ilk yapılacak yerel seçimlerde siz aziz milletimizin desteğini alarak Saadet Partisi bir kez daha, yeniden Milli Görüş iktidarlarının özlenen yönetimini ortaya koyacaktır. Yaşanabilir bir Türkiye, yeniden büyük bir Türkiye ve yeni adil bir dünyayı kurmak siz aziz milletimizle birlikte olacaktır" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sp'den Su Zammına Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement