Sp'den Vesob'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sp'den Vesob'a Ziyaret

Sp\'den Vesob\'a Ziyaret

Saadet Partisi (SP) Van İl Başkanı Özay İlhan, beraberindeki partililerle Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (VESOB) Başkanı Faruk Alparslan’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

20.06.2014 16:40

Saadet Partisi (SP) Van İl Başkanı Özay İlhan, beraberindeki partililerle Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (VESOB) Başkanı Faruk Alparslan'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Özay İlhan, beraberindeki yardımcıları Ali Demir ve Necip Yavuzer ile İpekyolu İlçe Başkanı İdris Aksona ile Faruk Alpaslan'ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Özay İlhan, VESOB seçiminde yeniden başkan seçilen Faruk Alparslan'ı tebrik ederek, görevinin hayırlı olmasını diledi. VESOB'un yeni hizmet binasını da Van'a kazandırmış olmasından ve yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Alpaslan'a teşekkür eden İlhan, bundan sonra ki çalışmalarında da başarılar diledi.

Faruk Alpaslan da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Van'da esnafların her derdinde ve her sıkıntısında yanlarında olmak için ellerinden gelenin fazlasını yapmak için çalıştıklarını söyledi.

Saadet Partililer, daha sonra VESOB hizmet binasını gezerek binadan ayrıldılar. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sp'den Vesob'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement